Всі йдемо до Кабміну!

07 листопада 2011, 07:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1659
Всі йдемо до Кабміну!

Всенародний рух чорнобильців під моїм проводом, представники громадських організацій з усіх регіонів України, а також активісти Радикальної партії сьогодні з 10 години пікетуватимуть Кабінет міністрів

Ми протестуємо проти наміру скасувати пільги та вже нинішнього урізання виплат, в тому силі і чорнобильцям. Закон №9127 «Про гарантії щодо виконання судових рішень» ще не прийнято, а Пенсійний фонд подекуди вже урізав пенсії чорнобильців до фактично мінімального рівня.

Ще не вдалося їм прийняти свій антиконституційний закон про скасування пільг для простого народу, а вже не доплачують.  Порушуючи Закони, вони визначають розмір пенсії на власний розсуд. Ми примусимо  уряд припинити ці злочини. Не підемо звідси, доки Азаров та Тігіпко не віддадуть людям все до останньої копійки. І ми не просто стоятиме з проханням. Якщо нас не почують, люди готові до радикальних дій. Влада вже це побачила і перелякалась недарма.

Нагадаємо, в п’ятницю Всенародний рух чорнобильців озвучив п’ять основних вимог: безумовні 100% виплати пенсій вже у листопаді і надалі, погашення заборгованості, в тому числі і по рішеннях судів, заборонити Пенсійному фонду перерахунок пенсій на основі ненормативних документів, передбачити в бюджеті-2012 кошти на виплату пенсій в повному обсязі, залучити представників  чорнобильських громадський організацій до обговорення проекту закону №9127. Без цього не вносити його на розгляд парламенту.

Олег Ляшко,

Лідер Всенародного руху чорнобильців,

Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,радикалізм,Олег Ляшко,Пенсійний фонд,заборгованість,Тігіпко,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,радикальні дії,закон №9127,бюджет-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.