Чорнобильців під Кабміном стає все більше

09 листопада 2011, 11:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1502

Сьогодні, як ми і обіцяли, Всенародний рух чорнобильців знову проводить під стінами Кабміну акцію проти скасування пільг.

Приємно відзначити, що цього разу людей прийшло практично вдвоє більше. Це значить, що люди не байдужі, що не опустили рук. Чорнобильці не миритимуться з нехтуванням їх прав та незаконним урізанням виплат і будуть боротися до кінця.

Якби сюди прийшов кожен українець, чиї права принижено і кого влада вирішила обібрати, то це було б ще більш вагомо. Не варто сподіватися, що хай собі там хтось ходить, протестує, ламає паркани, бореться, а я отримаю все просто. Ні! Сьогодні кожен мусить боротися за свої права. Бо якщо ви до них байдужі, то влада тим більше плюватиме на них!

Треба йти і вимагати! Тим паче, що вимагаємо не «золотих гір», а всього лиш дотримання законів!

На сьогоднішній акції нас зібралося біля півтисячі людей. Стежать за мітингом близько 50 працівників МВС та стільки ж «беркутівців». Серед учасників мітингу з своєю мамою прийшла і 5-річна дівчинка. Вона скандує «Азаров до народу!».  Вже навіть маленькі діти розуміють злочинність дій влади, і бачать, як вона ховається від народу. Хіба правильно, що для величезних пенсій депутатам, прокурорам, суддям, чиновникам вистачає грошей, а для виплат  чорнобильцям їх нема. Така цинічна несправедливість обурює все суспільство!

Азаров та Тігіпко вийти до людей, звісно, не наважились. Між тим, контакт чорнобильців з урядом, схоже таки відбудеться. На перемовини запросили мене. Але я вимагаю, щоб в уряд пропустили близько 20 представників чорнобильців. Мене вмовляли у Кабміні, щоб я один прийшов і від імені людей вів переговори. Але я не хочу цих закулісних бесід. Все має бути відкрито і чесно. Ці люди прийшли сюди не просто так, вони самі можуть розказати про свої біди та викласти вимоги. Хочу щоб уряд заслухав чорнобильців особисто. І не просто заслухав, а зробив висновки і нарешті зупинив свою антинародну політику по обкраданню чорнобильців та інших пільговиків.

 

Олег Ляшко

Голова Всенародного руху чорнобильців

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,МВС,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,пенсії,Тігіпко,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,Кабмін,пільговики,радикальні дії,«беркутівці»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.