Я не воджу людей, просто я завжди поруч з ними у боротьбі за їх інтереси

09 листопада 2011, 14:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1249

Сьогодні працівники міліції вручили мені протокол про адмінпорушення

Мовляв, минулого тижня я організував похід чорнобильців до адміністрації президента. Але я і тоді казав, і нині наголошую, ніхто нічого не порушував, адже право на мирні зібрання громадянам України гарантує Конституція.  Влада сама своїми злочинними діями провокує народ виходити на вулицю. Організовувати якісь походити і водити людей уже не потрібно.

Людей ніхто нікуди не водить.  Сьогодні вони самі ідуть питати з влади, яка грабує їх, порушуючи закони. Люди більше не ідуть за політиками, вони ідуть боротися за свої права, за власне виживання. Інша річ, що окремим політикам, які завжди відстоюють їх інтереси, люди ще довіряють. Я гордий тим, що мені довірили очолити Всенародний рух чорнобильців. Але мене обрали, не щоб  водити людей, а щоб представляти в державних органах їх інтереси, щоб доносити до влади їх позицію та вимоги. Інакше влада просто не чує.

Тиждень тому я уже казав, що нашим бравим правоохоронцям треба не адмінпротоколи складати на громадян, що вийшли на мирну акцію протесту, а притягувати до відповідальності справжніх порушників, які сидять у Кабміні та Верховній раді. Їх злочинні дії тягнуть не на адміністративну, а на кримінальну відповідальність. Якби прокуратура і правоохоронці запобігли порушенню законів та Конституції і не дозволили грабувати та знущатися з народу, то люди б на вулицю і не виходили.

Між тим запевняю, що адмінпротоколом нас не злякаєш. Ми і далі будемо боротися проти антинародної політики  нинішньої влади. Акції триватимуть. І я не веду людей, вони самі прекрасно розуміють, хто діє проти них. Просто я єдиний політик, єдиний народний депутат, який зажди був і буде з ними разом у їх боротьбі. Разом ми «виб’ємо» все, до копійки, що належить людям по закону.

 

Також закликаю усіх чорнобильців, афганців, підприємців, селян і загалом всіх небайдужих українців прийти і об’єднатися  в наступної акції протесту. Вона запланована на середу 16 листопада і розпочнеться о 10 годині біля Кабінету міністрів України.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Голова Всенародного руху чорнобильців

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Адміністрація Президента,Кабінет Міністрів,підприємці,акція протесту,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,афганці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.