Вимагаю негайно припинити знущання над пенсіонерами Вінничини!

11 листопада 2011, 10:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1168

Відкритий лист до голови Вінницької ОДА М. Джиги.

Шановний Миколо Васильовичу!  Я, Лідер Радикальної Партії, звертаюсь до Вас як до гаранта дотримання конституційних прав громадян та виконання Закону України на теренах Вінницької області.

Вимагаю негайно звільнити з займаної посади начальника головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області - Черненко Миколу Андрійовича. Практично кожного дня, в мою громадську приймальню у Вінниці та навіть у Київ приходять і телефонують пенсіонери, та скаржаться на невиплату пенсій, які вони повинні отримувати за рішенням суду. Пенсіонери - вінничани пройшли всі бюрократичні жорна судової системи, отримали рішення судів першої інстанції. Пенсійний фонд, в свою чергу, оскаржує їх, що б тягнути час. Люди змушені звертатись в Апеляційний суд, і чекати черги до розгляду справ, щоб отримати рішення на свою користь. Цікаво було б подивитись, як вони так само б тягали по судам прокурорів, генералів чи інших «блатних» пенсіонерів. Начальнику головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області 62 роки. Він що, сам з собою теж за пенсію судиться, чи ще не встиг нарахувати? Бо в Україні Закон , тільки для простих людей. А державні службовці працюють на посаді стільки , скільки їм заманеться, та ще й можуть пенсію отримувати і зарплату - і далеко не мінімальну.

Вражає цинізм чиновників, адже більшість пенсіонерів, це люди похилого віку, серед них багато інвалідів, які добиваються свої копійки у держави, на яку проробили все життя. Скільки людей розповідали мені, що їх рідні просто не дожили до моменту, коли дочекаються рішення суду. Одного чорнобильця з Вінниця розбив інсульт, після того, як Пенсійний фонд відмовив у виконанні рішення Апеляційного суду. І це не поодинокі випадки. То  виявляється, що Пенсійний фонд навмисно тягає людей по судам, що б вони повимирали? А навіть, якщо  людина довела свою правоту в судах, Пенсійний фонд просто  не виконує рішення суду! Таке враження, що хтось відмінив кримінальну та адміністративну відповідальність по статті 382 . То я Вам нагадую, не відміняв!

 Стаття 382. Невиконання судового рішення

 1. Умисне невиконання службовою особою вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню - карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади Чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 2. Ті самі дії, вчинені службовою особою, яка займає відповідальне чи особливо відповідальне становище, або особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам і свободам громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб,- караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

А хай би простий вінничанин не виконав рішення суду. Прийшли б на другий день судові виконавці і винесли  все з квартири, або й квартиру відібрали! Натомість пенсійні бюрократи відписуються від людей, « В нас немає грошей в бюджеті, на виконання рішення суду ». А що має сказати батько чи мати своїм дітям, коли вони хочуть їсти? «Діточки, в мене немає грошей, що б вас нагодувати, бо один дядько мені їх не видає »?

 Досить знущатись над людьми! Я вимагаю від вас конкретних дій, бо коли у людей увірветься терпець, вам не допоможуть ні броньовані двері ваших кабінетів, ні загони «Беркуту»!


Лідер Радикальної Партії ,

Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,радикалізм,Олег Ляшко,Пенсійний фонд,судові рішення,Вінниця,радикальні дії,Джига,голова Вінницької ОДА,Черненко Микола Андрійович,М. Джига,рішення суду
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.