В Донецьку захопили Пенсійний фонд

14 листопада 2011, 11:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2323
В Донецьку захопили Пенсійний фонд

Як я і писав, у Донецьку люди вже по горло ситі політикою Партії регіонів. Атмосфера невдоволення настільки напружена, що здається, достатньо малого імпульсу і народ повстане.

Свідчення тому сьогоднішня подія. Донеччани довели, що вони не просто хороші трудівники-шахтарі, а ще й свідомі громадяни, які готові активно відстоювати свої права.

Зранку близько трьох тисяч людей: чорнобильці, афганці, інваліди і просто пенсіонери разом з Всенародним рухом чорнобильців прийшли на пікет під стіни місцевого Пенсійного фонду. Вимоги у нас не змінились – повернути людям вкрадені соціальні виплати та припинити махінації з пільгами, які людям гарантують закони.

Як уже заведено, ніхто з чиновників не забажав вийти до людей і бодай вислухати їх. Навпаки,  від народу зачинилися на всі замки.

Я домігся, аби керівництво Пенсійного фонду віддало ключі від зали. Зараз чорнобильці зайшли в приміщення. Ми не збираємось виходити. Не залишимо Пенсійного фонду, доки людям не повернуть вкрадені гроші.

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,радикалізм,Олег Ляшко,Пенсійний фонд,Донецьк,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,радикальні дії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.