Туман і декриміналізація

15 листопада 2011, 09:54
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
2934

Щойно з’явилося повідомлення, що Янукович не полетів з візитом до Польщі начебто через туман.

Те, що через це повернення, у зв’язку з "нельотною погодою", половина Києва знову була заблокована, вже не викликає великого здивування у водіїв. Але і не применшує при цьому загального обурення.

Справа ж полягає в іншому. В ці хвилини у Верховній Раді розглядається проект закону щодо гуманізації відповідальності за правопорушення у сфері господарської діяльності.

Саме до цього проекту повинна бути включена поправка щодо вилучення статті 365 Кримінального кодексу, за якою була засуджена Юлія Тимошенко. При чому такий варіант виходу з абсурдної ситуації щодо незаконної "посадки" лідера Батьківщини  обіцяв Янукович на зустрічах з європейськими політиками.

Ситуація у парламенті складається таким чином, що партія Президента «успішно» валить усі поправки, які ухвалив профільний комітет до цього законопроекту. Таким чином, Янукович обрав курс йти до кінця і продовжувати авторизацію режиму, знищуючи опозицію із застосуванням каральної машини.

Іншими словами до країн ЄС ні з чим їхати, бо прийдеться "позичати очі в Сірка".

То може справа не в тумані?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.