Після вбивства в Донецьку Янукович має негайно піти у відставку (оновлено,відео)

27 листопада 2011, 22:16
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
9457

Дочекалися, перша смерть під час протестів...В країні, де править окупаційний, кримінальний режим, міліція і прокуратура стали на сторону хунти, зрадивши власний народ, присягу, Україну.

Негідники в міліцейській формі втратили все людське. Вони вже давно стали прихвостнями криміналу, який править в країні. Вони виконують злочинні накази, катують і вбивають людей. 

Звісно, сховавшись за 6-метровим парканом у своєму Межигір,ї, сидячи на золотому унітазі, насолоджуючись біганиною страусів та відсипаючись у вулику з прополісом Януковичу байдуже до людей, що з кожним днем зубожіють все більше. Ситому голодного не зрозуміти... Але сьогодні вже почали вмирати, на руках товаришів, під кийками спецназівців. 

Саме ви, нешановний мною, президенте, несете відповідальність за смерть знедоленого шахтаря-інваліда. Ви, людина яка одноособово узурпувала владу в Україні, ви, що створили систему тотальних політичних репресій і міліцейського свавілля. Але вам це так не минеться... Запам,ятайте це ім,я : Конопльов Геннадій Іванович. Воно може стати для вас роковим... Скількох би ви не повбивали, не пересаджали, не залякали - ви вже програли. Ненависть людей до вас і вашого оточення, включаючи ваш сімейний, "стоматологічний"  клан, присутня у 90% населення України, від Харькова до Львова. А сьогодні, ваші підлеглі, фактично вбили людину , у вашому ж Донецьку. Зрозумійте, люди вам не простять. Складіть повноваження президента і тікайте. Невже ви не бачите, що межа перейдена, назад вороття нема. Ваш кінець - це тільки питання часу.

Дії правоохоронців та свідчення очевидців фактичного вбивства Г. Конопльова, з призвищами причетних до цього осіб:

відео дивіться тут :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=92LrOQW_H78  

Гадаю, що коментарі зайві...

Друзі, досить чекати, досить терпіти ! Вони з нас насміхаються, жируючи у своїх маєтках. Для нас смерть цієї безневинної людини повинна стати ще одним, можливо останнім сигналом: якщо ми не схаменемося і не зупинимо хунту сьогодні, то завтра вони будуть безнаказанно вриватися в наші оселі, вбивати і кидати за грати усіх хто думає інакше ! Єдине чого вони бояться це народного гніву і нашого єднання. 

Висновки кожен нехай робить сам, але одне є очевидним : УКРАЇНА МАЄ ПОВСТАТИ !!!

РАЗОМ МИ ЗДОЛАЄМО БАНДУ ! 

Повірте, дуже скоро все може змінитися, до виборів чекати не варто. Потрібно зупинити нахабну владу кримінальної олігархії. Час захищати один одного, захистити державу ! 

СЛАВА УКРАЇНІ !

P.S. У мене немає жодних сумнівів, що версія влади стосовно смерті Геннадія Конопльова буде докорінно відрізнятися від правдивої. Загиблу людину назвуть бомжем, алкоголіком або просто хворим... От тільки хто їм повірить, окрім аморальних і безвідповідальних особистостей. Та й від того вже нічого не зміниться, бо загублене життя не повернеш. А правда і так очевидна... Це перша смерть під час протестів. То що, будемо чекати наступних ?....

P. S. 2)  Щоб мене не звинувачували у однобокості подачі інформації пловідомляю, що сьогодні вранці спілкувався з керівником прес-служби МВС Володимиром Поліщуком. Розмова була викликана реакцією МВС на дану  публікацію. Говорили абсолютно спокійно і виважено. Він запевняв мене, що міліція жодного стосунку до смерті Г. Конопльова не має. Я вислухав. Висновки кожен зробить сам. Але досягнення вже те, що діалог між представниками правоохоронних органів і опозицією, взагалі, в принципі, можливий. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.