Партія регіонів намагається розвалити чорнобильський рух зсередини

30 листопада 2011, 09:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3295

Не здатна зупинити протестні акції народу, влада вирішила ослабити їх зсередини через засланих козачків, "попів гапонів", провокаторів, які працюють на явний саботаж.

В першу чергу це стосується чорнобильських організацій.

Кожного дня протест українців стає все сильнішим. Влада всіляко намагається перешкоджати цьому заборонами суду, встановленням парканів, киданням на людей «беркутівців». Довели навіть до смерті інваліда-чорнобильця. Тепер вигадали чергову підлість – очолити  рух чорнобильців  своїми ж «борцями». Вони хочуть, щоб чорнобильцями заправляли Проскурін, Прокопенко, Вовчанський, Вінник, Шкурпула. Все це депутати місцевих рад від Партії регіонів і за сумісництвом керівники обласних організацій "Союз Чорнобиль Україна". Андреєв вже відпрацьований владою ресурс. Тому вони намагаються виростити нових андрєєвих.

Нові «псевдолідери» опору чорнобильців намагалися не дати мені слова на вчорашній акції протесту біля Кабміну. Проте я, як лідер Всенародного руху чорнобильців, що вже два місяці активно бореться за повернення людям вкрадених коштів, все ж виступив і закликав людей не здаватися. Новоявлені, підсаджені Партією регіонів «вожді» мають на меті лише ослабити рух чорнобильців і розвалити його. Вони навмисне затягли акції протесту до цього часу, щоб людей зупинив мороз та повне безгрошів’я, адже пенсій в повному обсязі їм так і не виплачують.

Організоване злочинне угрупування Партії регіонів, від Азарова до дрібного чиновника  Проскуріна та подібних, хочуть не лише вкрасти у людей останню копійку, але й забрати у них право на протест. Ми цього не допустимо. В особі Проскуріна, Шкурпули та інших регіонали підсувають чорнобильцям «свою свиню», але їх підлі наміри легко розкусили.

 

Олег Ляшко

Голова Всенародного руху чорнобильців

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Мороз,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,Кабмін,акції протесту,Проскурін,"Союз Чорнобиль Україна",Прокопенко,Вовчанський,Вінник,Шкурпула
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.