Загиблий донецький інвалід звинувачував Януковича

30 листопада 2011, 17:55
Власник сторінки
соціальний експерт
0
3959

Про це йдеться у його заяві, написаній перед смертю...

Незадовго до загибелі Геннадій Конопльов поклав відповідальність за всі можливі наслідки на президента і прем'єр-міністра України. Про це йдеться у його заяві, написаній перед смертю. Голодуючі чернобильці з Донецька передали заяву в редакцію газети "Дзеркало тижня".

Відомий журналіст Мустафа Наєм у своєму блозі пише, що у першій смерті протесту суспільство теж звинувачує Януковича. На своїй сторінці у "Фейсбук" Мустафа провів опитування.  Половина проголосувала за пункт: "У смерті шахтаря-інваліда винен Віктор Янукович". Третина сказала, що винуваті усі, хто зараз при владі.

Люди вже знають, з кого питати за ситуацію в країні, пояснює журналіст. Кримінальні олігархи зґвалтував конституцію надали диктаторські, царські, необмежені повноваження Януковичу. Вся відповідальність за виконавчу владу лягла на нього.

Янукович встановив в Україні родоплемену систему управління, коли перспективу мають лише висуванці  з однієї області, наближені до царської родини.

Законодавча влада теж сконцентрована в руках Партії регіонів. Це лише посилило відповідальність Януковича.

Незалежне правосуддя знищено як явище…

."Партія регіонів з кожним днем ​​відбирає у суспільства можливі варіанти відповідей на питання "Хто винен?", - підсумовує Мустафа...   А відповідь одна:

 Винен Янукович та його кримінально-олігархічне оточення!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: криминал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.