Суд скасував адміністративний протокол, складений на мене

02 грудня 2011, 11:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3506

Сьогодні я виграв справу у Печерському районному суді з приводу складеного на мене міліцією адміністративного протоколу.

Насправді, іншого варіанту і бути не могло, адже ці перевертні в погонах толком не визначилися, що саме в моїх діях було протизаконного. Люди, це ж просто абсурд, яке правопорушення може бути у відстоюванні інтересів моїх співвітчизників, які колись  боролися за наші з вами, не просто інтереси, а життя.

Прикро визнавати той факт, що ми повинні  боятися тих, хто в нормальних країнах стоїть на боці громадян та захищає їх. Нас зможуть захистити лиш в тому випадку, якщо ми повністю скоримося їхнім правилам гри і будемо плисти за течією, а тих, хто спробує гребти проти одразу засмокче на дно того ж болота. Та всіх не засмокче, всіх їм не потопити.

Сьогодні на мене склали адмінпротокол, завтра на когось з вас, але й і це не найстрашніше, гірко від того, що це щодня набуває все серйозніших масштабів, ти навіть не підозрюєш, що післязавтра  вже можеш опинитися за гратами і на краще сподіватися не варто.

Щодня я йду до людей, щотижня ми разом боремося проти злочинних дій влади і щораз між владою та народом виростає жива статна стіна з молодиків у формі. На щастя, майже в кожного з них в очах я бачу небажання коритися горе-наказам горе-начальників.

Хочу закликати всіх і кожного не боятися говорити, висловлювати свої думки, адже всі ми вільні робити власний вибір, проживати СВОЄ життя, обирати для себе краще майбутнє!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: суд,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,печерський суд,адміністративий протокол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.