Ми з вилами отримали свідоцтво про реєстрацію партії (ФОТО)

06 грудня 2011, 06:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1881
Ми з вилами отримали свідоцтво про реєстрацію партії (ФОТО)

Тепер Радикальна партія Олега Ляшка офіційно існує.

Сьогодні зранку я з командою  отримав свідоцтво про реєстрацію своєї партії, щоправда не так просто це нам далося, тому забирати свідоцтво ми прийшли з вилами.

Шлях до отримання даного свідоцтва був довгим та нелегким. І те, що Радикальна партія Олега Ляшка саме відсьогодні святкуватиме своє народження, мабуть, не випадковість, адже воно співпало з святкування мого дня народження в колі моїх однодумців:  студентів, пенсіонерів, чорнобильців... Сьогодні у нас подвійне свято!

Нині я можу тільки привітати мою команду з такою значною подією для кожного з нас та подякувати  за їхню роботу та підтримку. Разом ми щодня долаємо багато труднощів та перешкод і наша праця не залишається без уваги.

Нагадую, що Радикальна партія не є щойно започаткованою, це скоріше реінкарнація Української Радикальної Партії ініціатором створення, якої ,у 1890 році, був Іван Франко. Новонароджена Радикальна партія Олега Ляшка,  так, як і попередники пропагує радикальні зміни в країні та веде з собою нову команду молодих політиків, які знають, що потрібно для благополуччя та добробуту кожної  української родини.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: фото,Ляшко,Вила,Радикальна партія,Олег Ляшко,свідоцтво про реєстрацію,Українська Радикальна Партія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.