Турчинов допоміг Януковичу посадити Тимошенко

07 грудня 2011, 08:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
27307

Бютівці самі її посадили

На Ліга.net з'явилось інтерв'ю з Турчиновим, в якому той розповідає, як БЮТ сьогодні співпрацює з Яценюком (якого вони ще донедавна щосили "мочили" за єврейське походження і називали проектом влади) та поливає брудом всіх, хто нині не з БЮТ, зокрема мене.

З приводу "одкровень" бютівського "пастора" можу сказати наступне. Щиро співчуваючи Юлії Тимошенко, я не бачу в БЮТ її опори та захисника. Навпаки - бютівські вождики самі зробили все, щоб її посадили, бо їм так вигідно: вони паразитують на ув'язненні своєї лідерки.

Задумайтесь, чому уникнув кримінальної відповідальності тодішній перший віце-прем'єр-міністр Турчинов, який вів засідання уряду, коли підроблялися газові директиви, через які нині Тимошенко за ґратами? Це при тому, що він зараз не є депутатом Верховної Ради і посадити його для нинішньої репресивної влади не є проблемою.

На мою думку, пояснення просте: Турчинов перетворив сьогодні БЮТ на псевдоопозиційний проект, який зовсім не лякає владу, а навпаки допомагає їй. Спочатку Турчинов усунув від Тимошенко всіх, хто міг її захистити, у тому числі і мене. Потім допоміг Януковичу ув'язнити Тимошенко, бо бачив у цьому вигоду насамперед для себе. Він сподівається здобути на цьому рейтинг, щоб якнайдорожче продавати місця у виборчому списку. А страждання Юлі їм до лампочки.

У 2000 році, коли Тимошенко посадив режим Кучми, який кидав за грати і мене як опозиційного журналіста, я прийшов до Турчинова і кажу: "Саша, давай витягувати Юлю!". На що він відповів мені: "Хай ще посидить! У нас тоді рейтинг більше буде".

І БЮТ, і "Фронт змін" - це олігархічні партії, котрі, прикриваючись псевдоопозиційністю, насправді допомагають Януковичу узурпувати владу. БЮТ і "Фронт змін", цинічно зрадивши суспільство і своїх виборців, спільно з Партією регіонів проголосували закон "Про вибори депутатів", який гарантує Януковичу більшість у наступному парламенті.  

Показовим є голосування за цей законопроект влади. Лише 6 депутатів, зокрема я, голосували "проти". І після цього фарисей Турчинов, який давав команду своїй фракції голосувати за цей закон, ще має наглість називати мене проектом влади.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,БЮТ,Янукович,Яценюк,Турчинов,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,"Фронт змін",режим Кучми,опозиційний журналіст,посадили за грати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.