У Януковича дві основних причини вбити Тимошенко

09 грудня 2011, 01:44
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
4422

Панічний страх і відмова від асоціації з ЄС. Знущання над лідером опозиції Юлією Тимошенко інакше як безумством, звірством, не назвеш. В тім, за цією страшною вакханлією стоїть цинічний розрахунок.


Параноя... Інше формулювання на думку не приходить.

Те що відбувається останнім часом в СІЗО, де утримується Юлія Тимошенко - це суцільна катівня.

Я не буду давти юридичну оцінку  абсолютно безглуздим, провокаційним діям влади щодо Юліїї Тимошенко, бо це злочинне, правове свавілля. І, так звані, виїздні судові засідання в СІЗО, і, так званий, черговий арешт, і відкриття нових, на швидкоруч, зфабрикованих кримінальних справ не мають нічого спільного з поняттям "закон".

На мій погляд є дуже проста відповідь на питання "навіщо" Януковичу весь цей "театр абсурду".

По-перше, Янукович панічно боїться Юлі, до безтями. Тимошенко на волі означатиме його кінець. Це для нього  абсолютно природньо, бо він боягуз. А Юля єдина людина, опозиційний політик в Україні, що здатен  йому протистояти і перемогти. Це аксіома. Отже, найпростший спосіб цьому запобігти старий як Божий день: нема людини - нема проблеми.

Друга причина в іншому. Янукович не хоче в Європу. Він готовий з "потрохами" продати Україну північному сусіду. Він уже домовився з Росією про вступ до євразійського "совка", поклявшись у "вічній любові"  Путіну і Мєдвєдєву. Звичайно, для них такий крок, як відмова України від європейського вибору , є стратегічно важливим. Адже вони прагнуть повністю контролювати Україну, як політично так і економічно. Тому Янукович готовий здати ГТС, здати нашу промисловість, наші природні ресурси, здати нашу державну незалежність, в кінці кінців. Але як президент, він мусить дотримуватися певних міжнародних стандартів, правил дипломатії. А в цій ситуації він  банально блефує, ставши політичним "шулером". Він не може відмовитись від асоціації з ЄС публічно, на пряму. Ну не солідно... Тому він і його "зграя" пішли іншим шляхом. Вони застосували тортури, знущання, чергове правове свавілля по відношенню до лідера опозиції Юлії Тимошенко, щоб світова, європейська спільнота, апріорі,  не могла дати Україні асоціацію. У зв,язку з відвертими порушеннями прав людини, політичними репресіями та катування лідера опозиції, вони  змушені будуть відмовити. Все, задача виконана. Крапка.

І це все на тлі того, що навіть за гратами Юля просила Євросоюз надати Україні асоціацію, можливість долучитися до європейської спільноти. Просила, незважаючи на свій арешт і замовний судовий процес... Парадокс ? Ні. Позиція справжнього державного діяча, патріота.

Що тут скажеш. Для мене все очевидно. Янукович готовий вбити Юлю заради задоволення своєї головної мети - цілковитого перетворення України у тоталітарну державу, країну рабів та жебраків. Іноді задумуюсь, ну скільки вам ще потрібно ? Ну коли ви вже нажеретесь, насмокчетесь людського горя... Думаю ніколи... Це не ті люди, не та ментальність. Їхня кримінальна сутність тримає за "жабри", не відпускає.

От тільки не задумуються вони, що ці "ігрища" можуть печально закінчитись для самого Януковича. Адже з такими темпами колись і до Міжнародного Суду в Гаазі не далеко... Я вже мовчу про Суд Божий та гнів українського народу.

Знаєте, я свято вірю в те, що українці обов,язково, дуже скоро, перестануть бути вічними "потєрпєвшими"... Не будуть довго  сидіти, мовчати, терпіти...Ну не наше це, не по-українськи якось. Ми нація сильна і волелюбна. Рано чи пізно терпець урветься, народ повстане, громадянська свідомість прокинеться у більшості українців.

А станеться це тді коли люди зрозуміють, що виходити тільки  за себе - це шкурний інтерес, а не громадянська позиція. А вийти один за одного, за Україну, за майбутнє - це честь для кожного патріота, громадянина великої держави.

І Юля, і Юра, і всі політв,язні будуть на волі. Режим Януковича буде усунено всіма можливими засобами конституційної політичної боротьби. А якщо влада, не дай Бог,  піде на відвертий злочин та збройне протистояння чи провокації, то люди дадуть гідну відповідь узурпаторам-окупантам.

Тримайтеся друзі ! З вірою та Божою допомогою ! Підтримай ГРОЗУ - звільни Україну !




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.