Я змушу депутатів слухати народ!

09 грудня 2011, 10:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1223

Сьогодні після 13 години на засіданні Верховної Ради я зачитаю ЗВЕРНЕННЯ НАРОДУ УКРАЇНИ до парламентської більшості.

У ньому передам думки, вимоги та побажання людей, що їх вони висловили на моїй сторінці у Facebook напередодні.

У Верховній Раді вирішують лише власні шкурні інтереси. Вони позбавили народ права вибору, щоб утриматись при владі. Вони щодня дерибанять державний бюджет та майно, оббирають селян та дрібних підприємців і збагачують олігархів, позбавляють пільг найбідніших, збільшуючи свої. Про народ ніхто не думає. Його ніхто не чує і не хоче слухати. Від  людей відгородилися парканами. Але тепер  голос народу звучатиме з трибуни парламенту. Я зачитуватиму все, що люди хочуть висловити депутатам.

Переважно звернення українців до більшості в парламенті, які вони написали від учора, мають емоційний характер і суть їх – «коли ви заберетесь геть»! Цілком справедлива оцінка  діяльності пропрезидентської більшості. Втім, є і  конкретні запитання громадян, як приміром по сплаті валютних кредитів, безробіттю тощо.

Одні запитують, як вирішити якісь проблеми, вимагають врегулювати законодавчо. Інші пропонують механізми вирішення багатьох питань. Це лиш підтверджує, що наш народ розумніший від тих, кого обрав. Побачимо, наскільки більшість готова прислухатися до народу.  Передвиборчі обіцянки це добре, але вже зараз стане зрозуміло, чи готові вони вирішувати проблеми людей, які самі ж створили.  За рік українці зможуть переконатися, чи пропрезидентська більшість і Партія регіонів «почула кожного», чи грубо кажучи, забила на усіх.

Це буде вперше, коли кожен  громадянин нашої держави фактично отримає з моєю допомогою доступ до найголовнішої трибуни країни. Депутати більше не відхрестяться, що не чули-не знали. Люди зможуть виказати їм зауваження, побажання, вимоги, ганьбу, а може і подяку. Я буду зачитувати найболючіші і найконструктивніші звернення. За бажанням авторів озвучуватиму їх імена. Якщо вам є що висловити народним депутатам, пишіть про це на мою сторінку у Facebook.

 

 

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,депутати,радикальні дії,звернення народу України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.