Бренд Liashko, або хто хоче вкрасти моє чесне ім’я?!

14 грудня 2011, 13:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1283

Слідом за інформацією про товарний знак прем’єр-міністра України Azarov, ЗМІ повідомили, що свій бренд зареєстрував і народний депутат Олег Ляшко.

Я ж насправді нічого подібного не робив. Як вдалося з’ясувати, сфальшовану заяву начебто від мого імені невідомі подали до державного підприємства «Український інститут промислової власності» ще в квітні цього року. Папір принесла невідома жінка.

Як відомо, реєстрація в Укрпатенті дає право власнику використовувати знак, а також виключне право забороняти його використання іншим особам без його згоди.

Азаров  приміром пояснив, що таким чином прагне уникнути фальшивок і підробок у використані його імені. В моєму ж випадку, якраз злочинці - автори фальшивки і брехуни - і намагаються використовувати моє ім’я. Невідомі особи по суті «вкрали» його. Думаю, це умисно зробили опоненти, аби в майбутньому дискредитувати мене, чинити під моїм ім’ям різні брудні речі, та перешкоджати моїй діяльності. Адже тепер вони навіть можуть вимагати, щоб я не користувався власним ім’ям. А, скажімо, партія, яку я очолюю офіційно називається "Радикальна партія Олега Ляшка".

За допомогою наших юристів ми обов’язково розберемось, хто і яким чином без мого відома від мого ж імені зареєстрував торговий знак Liashko. Зроблю все, щоб фальшива реєстрація найближчим часом була анульована.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: бренд,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Бренд «Liashko»,підприємство «Український інститут промислової вла,товарний знак,вкрасти ім’я
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.