Мій помічник послав депутата від Партії регіонів кудись далеко (ВІДЕО!)

15 грудня 2011, 08:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1534

У вівторок, 13 грудня у великій залі Луганської міської ради відбулось обговорення тематики майбутнього пам’ятника, який планують встановити на вході до Скверу Пам’яті.

Ідея встановлення пам’ятника Катерині II, з якою вже декілька років носяться заїжджі депутати як то Клінчаєв та Зухбаі, котрі нічого не тямлять в історії Луганська, викликала невдоволення громади, учасники якої брали активну участь в обговоренні.

Схиблений депутат облради та помічник нардепа Єфремова регіонал Арсен Клінчаєв, відомий участю в численних скандалах та бійках, під час обговорення теж спробував спровокувати бійку, з наміром оголосити захід зірваним. В «дискусію» втрутився  представник нашої Радикальної партії  в Луганській області, мій помічник Сергій Шакун. Він, до речі, представляв також Громадське об’єднання Луганщини і є заступником голови Громадської палати при Луганській міськраді. Сергій публічно вгамував буйного регіонала, застосувавши нецензурні слова, зокрема пославши його на… Як не дивно, це подіяло блискавично, провокатор з півслова зрозумів звернення і спокійно сів на своє місце.

«Якби ми спробували інтелігентно заспокоювати цю персону, наводити їй якісь аргументи, нічого б не вийшло. Вони не розуміють інших слів, крім тих, які чують з дитинства. Розмовляти з ними інакше, на жаль, нема сенсу. Ясно, що такі люди не можуть вирішувати важливі для луганчан питання, тим паче ті, що стосуються історії чи символів», - так пояснив свій нецензурний випад мій помічник.

Переважна більшість представників громади і експертів висловились в підтримку встановлення на вході до Скверу Пам’яті скульптури Ангела Охоронця Луганська. Втім, головуючий заступник мера Олександр Ткаченко, голова міської організації Партії Регіонів, відклав вирішальне голосування, начебто, через важливість питання.

Я схвалюю дії свого помічника. Пишаюсь тим, що Сергій жорстко відстояв позицію луганчан і дав відсіч цим неотесаним провокаторам. Бо дуже часто вони почуваються господарями життя, поводять себе зухвало та грубо. Добре, що  Сергій підібрав зрозумілі для них слова, подіяло одразу! Прикро, що регіонали, не знаючи історії, нав’язують громаді пам’ятник Катерини, яка зруйнувала Запорізьку січ, нищила українську державність. Партія регіонів захищає сили зла! Але, як і зло, вони програють. На вході до Скверу Пам’яті стоятиме янгол-охоронець Луганська, який берегтиме людську пам'ять від паплюження  псевдоісториками, а луганчан від такої нечисті, як Партія регіонів.

Відео

http://www.youtube.com/watch?v=HmSGRFjF__0&feature=related


Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Луганськ,Сергій Шакун,пам’ятник Катерині II,помічник нардепа Єфремова,Арсен Клінчаєв,представник Радикальної партії,послав депутата
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.