Радикальна партія впроваджує моніторинг руху України в Європу

20 грудня 2011, 12:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
898

Щомісяця питатимемо з керівництва України і ЄС

19 грудня 2011 року відбулася непересічна подія – П’ятнадцятий саміт Україна - Європейський Союз. До нього готувалися довго, і, як з’ясувалось, кожен по своєму. Влада робила усе для того, або під час саміту не було парафовано найважливішого двостороннього документу – Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, яка передбачає створення зони вільної торгівлі.

Українські громадяни, які відстояли демократичні свободи у 2005 році, і які мужньо борються проти утисків цих свобод сьогодні, давно довели, що є європейцями, готові жити в об’єднаній європейській родині і за демократичними стандартами. Радикальна партія, експерти якої  довгий час прискіпливо аналізували всі ймовірні вигоди та ризики від вступу України до ЄС, неодноразово наголошувала – зближення з ЄС виграшне для українців, як з економічних, так і з будь-яких інших міркувань!

Невигідно це лише злочинній владі, адже вона більше не зможе порушувати закони і грабувати власний народ. Тому деструктивні дії нинішнього уряду цілком зрозумілі. Попри те, що логічним фіналом завершення переговорів  є парафування угоди, цього не сталося.

Ми не будемо міркувати чому і як. Ми вирішили взяти під контроль подальший рух євроінтеграційного процесу. Аби не дозволити владі і далі зводити нанівець усі сподівання українського народу, Радикальна партія заявляє про свій план контролю за діяльністю влади на євроінтеграційному напрямі.

Цей план полягає у наступному. Оскільки у заявах влади немає чіткості щодо перспектив парафування та підписання Угоди про асоціацію, я і моя команда запускаємо в роботу «Моніторинговий Механізм». Це означає, що кожен місяць я робитиму відповідні запити на адресу Уряду України з вимогою інформувати про переговори з Європейським Союзом щодо стану парафування та підписання Угоди про асоціацію. Так само кожен місяць я зустрічатимусь з керівництвом представництва ЄС в Україні з цією ж самою метою. У разі потреби буду готовий відвідувати європейські інституції для активізації цього важливого для України процесу. Таким чином буде встановлено двосторонній моніторинговий контроль. Про усі отримані результати інформуватиму українських громадян. Переконаний, що лише масштабні громадсько-політичні ініціативи зможуть переламати ситуацію на краще.

 

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,парафування Угоди,ЄС,Україна,Олег Ляшко,Угоди про асоціацію між Україною та ЄС,зона вільної торгівлі,радикальні дії,П’ятнадцятий саміт Україна - Європейський Союз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.