Жбурнув Литвину в обличчя картку для голосування

20 грудня 2011, 13:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1800

Парламентаризм в Україні мертвий

Сьогодні під час засідання Верховної Ради запустив карткою для голосування в обличчя спікера Володимира Литвина. Я просив слова для виступу, але він вкотре і безпідставно відмовив.  Не дав мені, опозиційному депутату, висловитись щодо парламентських слухань з приводу реформування МВС.

Парламентаризм в Україні мертвий. Це чиста фікція. Тут під диригування Чечетова десятьма руками приймаються антинародні закони. Мені ж, народному депутату, чи не єдиному справжньому представнику виборців та захиснику їх інтересів, на дають висловитись!

Страх Литвина зрозумілий. Він боїться правди, яку я завжди кажу. Вони не збираються реформувати правоохоронні органи, аби ті захищали громадян. Вони хочуть поставити МВС на службу мафіозному клану, який нині і заправляє парламентом.

Стосовно пожбуреної картки для голосування, то хай це буде розцінено як «плювок в морду» від народу. Всі українці знають, чого вартує ця картка. Як в порушення Конституції їх стосами передають з рук в руки для фіктивних голосувань. Не здивуюсь, якщо і мою картку Литвин встигне «здати в оренду.

 

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Литвин,Ляшко,парламентаризм,Радикальна партія,Чечетов,Олег Ляшко,Володимир Литвин,картка для голосування,жбурнув картку для голосування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.