ГРОЗУ на ФЕЙСБУК !

21 грудня 2011, 11:33
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1887

Відкрито сторінку Громадянського Руху Опору "Звільни Україну" у соціальній мережі Фейсбук.

Дорогі друзі! Будемо раді вітати вас на сторінці Громадянського Руху Опору "Звільни Україну" (ГРОЗУ). Запрошуємо приєднатися до нашої ініціативи, усіх кого болить серце за долю України. Приєднуйтесь, щоб разом, спільними зусиллями виробити стратегію для реальної, а не декларативної боротьби з кримінальною хунтою. 

Всі наші пропозиції будуть запропоновані і передані представникам опозиційних політичних сил для консолідації українського патріотичного політикуму та громадянського сектору у боротьбі за звільнення України.

На наше глибоке переконання режим Януковича може бути усунено всіма можливими конституційними засобами політичної боротьби ще до парламентських виборів 2012-го. Але для цього потрібна реальна системна робота в усіх регіонах України. Отже, ми починаємо формування загальнонаціонального руху створеного для подолання кримінально-олігархічної мафії.

Жодних сумнівів, режим буде подолано, Україну буде звільнено! З Божою поміччю та вірою у перемогу ! 

Адреса сторінки тут: http://www.facebook.com/GrozaUa?sk=wall

Створи ГРОЗУ - звільни Україну !




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.