У Черкасах народиться моя друга дитина

21 грудня 2011, 14:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1183

Захищаю і буду захищати інтереси міського пологового будинку №2 у Черкасах. Зроблю все, щоб зберегти цей заклад. Про це мене попросив колектив.

Четверо лікарів приїхали до парламенту прямо у білих халатах.

За словами  працівників пологового будинку, їх заклад хочуть закрити, мотивуючи такі дії  реорганізацією. Їх новіше приміщення 1986 року зведення забирають, нібито об’єднуючи  установу з пологовим будинком 1, збудованому ще 1956 року  на території колишнього скотомогильника. Таке рішення працівники пологового будинку вважають абсурдним їх заклад новіший, обладнаний сучасною апаратурою, за рік у ньому народжується близько 1700 немовлят і більше. На думку медиків, закриття закладу має іншу мету відібрати приміщення і земельну ділянку . Адже він розташований в густонаселеному районі відносно нової забудови та ще й поруч з парковою зону. Для когось з чиновників це виявилось ласим шматком. При цьому не враховують інтереси ні мешканців майбутніх батьків, ні колективу. На сьогодні в закладі працює приблизно 320 осіб. Формально їх ніби перевели у пологовий будинок 1, проте на ділі людей ніхто нікуди не кличе працювати і процедури переведення не пояснює.

Це можна було б списати на черговий провал горезвісної медичної реформи влади. Але у Черкасах вона ще ніби не стартувала. Тож маємо справу просто з рейдерськими діями місцевої влади по захопленню привабливих приміщення та земельної ділянки. На інтереси мешканців та колективу закладу їм начхати. Я зроблю запит щодо правомірності таких дій. Обіцяю, що робитиму все можливе, аби будинок не лише не закрили, але він і далі розвивався та допомагав примножувати громаду Черкас! Ми з дружиною плануємо, що пологи нашої другої дитини (зараз над цим працюємо)  прийматимуть у Черкасах.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: медики,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,діти,лікарі,радикальні дії,міський пологовий будинок №2 у Черкасах
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.