Сядьте всі на підводну лодку і втопіться у Чорному морі!

22 грудня 2011, 10:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1746

(Мій виступ з трибуни Верховної Ради)

Учора Верховна Рада відмовилась внести до порядку денного законопроект про збільшення прожиткового мінімуму в наступному році. Документом зокрема передбачалось у 2012 році збільшити в середньому (по року) мінімальну зарплату до 1600 гривень, мінімальну пенсію  до 1200 гривень.

Вкрай актуальне питання. Володимир Михайлович Литвин днями десь давав інтерв’ю, розказував, що положать під ялинку подарунок. Кому подарунок ви будете класти під ялинку і який подарунок? Якщо отой подарунок у вигляді проекту бюджету, який ми в п’ятницю маємо розглядати, то це подарунок для олігархів, це подарунок для нинішньої влади, але це не подарунок, а це атомна бомба для мільйонів українських громадян. Бо у наступному році, дякуючи таким подарункам від влади, люди будуть бідніти, люди будуть банкрутіти, ви будете виселяти людей із квартир, ви позбавити у них останню копійку можливість заробляти, для того щоб годувати свої сім’ї. Оце отакі подарунки? Та нехай Господь Бог рятує нас від таких ваших подарунків! Найкращий би подарунок був для українського народу, для України, кілька подарунків: перше це заборона Партії регіонів як політичної сили, яка не виконує передвиборчих обіцянок, яка обдурює людей, яка забирає у них останнє; найкращий подарунок це відставка уряду Азарова, який обкрадає людей. Вони розказують, що у бюджеті грошей немає! 450 мільйонів на лікування чиновників! Півтора мільярди на утримання Президента Януковича, мільярд на Верховну Раду! І розказують про ці подарунки! Ви зробіть людям простий подарунок: сядьте всі на підводну лодку і втопіться в Чорному морі! І оце буде найкращий подарунок для країни, який тільки можна чекати. А ви натомість що робите? Ви валите законопроекти, які дають людям можливість хоча б копійку додатково отримати до бюджету, бо ви не тримали в руках платіжки, ви не знаєте, що таке рахувати ту копійку: чи за комуналку платити, чи за таблетки, чи кусок хліба! Тому не треба нам ваші такі подарунки!

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: бюджет,Литвин,Янукович,Азаров,законопроект,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Павловський,бюджет 2012,збільшення прожиткового мінімуму
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.