Прийнятий бюджет - економічний геноцид українців

22 грудня 2011, 18:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1107

Як заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради України, я під час обговорення у комітеті проекту державного бюджету-2012 висловився категорично проти прийняття цього документу.

Не голосував за цей бюджет і вважаю його програмою економічного геноциду українського народу.

 Його затвердження  - це злочин! І рано чи пізно ця бандитська влада нестиме за нього відповідальність. Парламентська  більшість проголосувала за такий кошторис держави, в якому зростають видатки на Президента, уряд, Верховну Раду, місцеве начальство та правоохоронні органи, які захищають цей антинародний режим. Натомість для людей цей бюджет - крах сподівань на гідне життя у 2012 році. На те, що потрібно людям - медицину, освіту, пільги, будівництво житла для молодих родин - влада кидає жалюгідні копійки.

Вважаю антиконституційною передбачену бюджетом норму про те, що Кабінет Міністрів вручну регулюватиме виплату соціальних видатків.

Більше того, прийнятий парламентом бюджет остаточно легалізує норму законопроекту №9127, згідно якої чорнобильці, афганці та ще 14 категорій населення будуть позбавлені виплат пільг.

 Через це прогнозую нову хвилю протестів зокрема під проводом очолюваного мною Всенародного руху чорнобильців. Також після такого антисоціального бюджету не важко передбачити тотальний програш Партії регіонів на виборах-2012 року. Народ дасть гідну оцінку їх діям.

 

 

 Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: президент,геноцид,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,уряд,Кабінет Міністрів,Всенародний рух чорнобильців,чорнобильці,бюджет 2012,афганці,заступник Голови РДА,проект державного бюджету-2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.