Яка молодь для Азарова нормальна?

27 грудня 2011, 11:27
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
1236

Те, що нинішній уряд нехтує інтересами молоді, стало зрозумілим іще півроку тому, коли внаслідок горезвісної «адмінреформи» відбулася передача молодіжної політики в «табачнівське» міністерство

Момент, коли питанням формування молодіжної політики України почав опікуватись Табачник, став тим рубіконом, після котрого стало зрозуміло, про яку «політику» йде мова.

Зокрема, варто відзначити, що зараз Держмолодьспорт ледве справляється з тим обсягом вже суто технічних функцій, які залишились у спадок від Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту.

Більше того, сьогодні можна з упевненістю говорити про те, що уряд в принципі саботує вирішення молодіжних питань. Згадаймо, що в червні відбулась урочиста зустріч з володарями грантів Президента України для обдарованої молоді, щоправда, до сих пір жоден із них гранту не отримав. Кошториси вже третій місяць перебувають на розгляді Мінфіну. Сумнівно, що обдарована молодь отримає гроші від держави найближчим часом, не кажучи вже – в поточному році.

Виходить, що на молодь в державі грошей немає. «Перспективний людський капітал» витурююється закордон, щоб не заважали дерибанити країну.

Чого лише варта реакція Азарова на підтримку молодіжною аудиторією Турчинова на останній програмі Шустер LiVE? Прем'єр-міністр України не соромлячись затикав рота тим, хто насмілився підтримати колишнього Першого Віце-прем’єр-міністра в Уряді Юлії Тимошенко.

 "Чего вы хлопаете, ведь вы ничего вообще не понимаете! Были бы тут нормальные люди, они бы не хлопали!" – заявив на всю країну чиновник.

Цікаво, яка молодь є для Прем'єра і його уряду нормальною? Очевидно – мовчазне, малоосвічене стадо, яке на будь-який маразм повинно ствердно кивати головами.

І тільки від самої молоді залежить, чи вдасться ці потаємні мрії про «нормальну молодь» втілити у життя…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: молодіжна політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.