Помолимось за Україну!

31 грудня 2011, 14:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
18609
Помолимось за Україну!

У прийдешньому 2012 році будьмо більш щирими та добрими!

Любіть Україну, любіть свій народ, любіть ближніх і чужих Вам людей, бо ми живемо в такий час, коли потрібно допомагати  один одному.

Тільки взаємною любов'ю, довірою, підтримкою, а також спільною відповідальністю - ми зрушимо стіну, яка сьогодні здається нездоланною. Стіну печалі, зневіри і злиднів. І ми можемо її здолати!

Ми можемо бути сильними, солідарними та нескореними!

Тож у Новому Році давайте в єдності подаруємо собі, своїм дітям та своїй країні радикальні зміни!

Наш народ заслуговує на нове життя: щоб у кожного була робота, гідна зарплата, котра дає право жити, а не виживати, пенсія, якої вистачає на спокійну щасливу старість, стипендія, що робить найкращі роки молодості яскравими та сповненими приємних моментів.

Браття та сестри, давайте разом помолимось за Україну, за людей, за свої сім'ї!

2011 був непростим роком. Шокова терапія антисоціальної політики уряду призвела до того, що чимало громадян втратили останнє - надію на краще життя. Я зроблю все можливе, щоб повернути людей з прірви безнадії і реалізувати їх сподівання. Це  мій обов'язок перед Богом та Вітчизною.

Рік, що минає, забрав безліч дивовижних особистостей, яких нам не вистачатиме.

Вацлав Гавел, Стів Джобс, Емі Вайнхаус, Сезарія Евора, Людмила Гурченко, Елізабет Тейлор, Пітер Фальк, Олександр Лазарєв, Лев Борисов, Бубба Сміт, Віктор Косих та інші високодостойні...

Одного з них - Вацлава Гавела - я вважаю своїм вчителем та прикладом політика, цілком самовідданого своєму народу. Кожного разу напередодні Нового Року я згадую його вітання з прийдешнім тоді 1990 роком. Між іншим, незадовго до того, у 1989, пан Вацлав востаннє був заарештований і звільнився на хвилі масових протестів, а з Новим Роком вітав всього лиш за три дні, відколи був обраний Президентом. Тоді він промовив такі знакові слова, безмежно актуальні нині у нашій ситуації:

"Ми захворіли на моральну хворобу, бо звикли говорити не те, що думаємо. Ми навчилися ні в що не вірити, ігнорувати один одного, думати тільки про самих себе".

Друзі дорогі, давайте у наступному році вірити, говорити правду і думати не лише про себе, а й про інших людей!

А даровані іншим добро і радість завжди повернеться вам сторицею!

Нехай 2012 стане роком, коли ми самі змінимо життя і наше майбутнє. Наступної осені у нас буде історичний шанс. Сподіваюсь за Вашої підтримки моя команда матиме фракцію ваших захисників у парламенті - і тоді у мене буде можливість на Новий 2013 Рік подарувати вам нове життя! Тільки в єдності ми можемо підняти Україну з колін!

Хай у кожного з вас у Новому Році збуватимуться мрії. Тому, що все, що є на світі, спочатку було мрією! Згадаймо слова засновника Радикальної партіі Івана Франка:

 

З Новим роком, браття милі, 

В новім щастю, в новій силі 

Радісно вітаю вас 

І бажаю, щоб в здоров”ю, 

В мирі, з братньою любов”ю, 

Відтепер ішов нам час. 

Щирій праці Бог поможе! 

Дай вам Боже все, що гоже!

Здоров'я вам і вашим родинам, якнайбільше сонячних днів та людського тепла, ніжних дотиків й обіймів, достатку і процвітання, щирих друзів та взаєморозуміння з рідними! :)

Молюсь за вас і за Україну!

 

Ваш друг Олег Ляшко


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: 2012,Ляшко,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Новий рік,привітання,Новий Рік 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.