Донецьк - серце України!

05 січня 2012, 12:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
5786
Донецьк - серце України!

Політики продовжують ображати українців та ділити Україну на зони.

Днями до такого нахабства вдався бравий «придворний опозиціонер» Арсеній Яценюк, який в інтерв’ю журналу «Фокус» назвав Донеччину лігвом.  «По суті, в країні двопартійна система. Пострадянська протистоїть європейській, минуле – майбутньому. Та є тенденція, підтверджена результатами місцевих виборів, що європейські цінності просуваються на схід, ближче і ближче до лігва – Донецької області», -  сказав Яценюк.

Такі висловлювання образливі для донеччан та є черговою спробою посварити українців. Назвати Донеччину «логовом» - це все одно, що плюнути в обличчя рідній матері. Адже Донеччина – серце країни. Тут виробляється найбільший валовий продукт держави. Тут живуть працьовиті і обдаровані люди, такі ж українці, як і решта.

Випад Яценюка - заїжджений прийом з арсеналу політиків. Це не вперше серед українців намагаються знайти «чужого», розділити народ на ворогуючі табори, нажити собі рейтинг на протистоянні та ненависті. Проте нині політикам не вдасться розсварити українців. Навпаки, вони єднаються у боротьбі з злочинним режимом. Донецьк та загалом схід України, де сьогодні найбільш протестні настрої, взагалі став П’ємонтом опозиції.

Свого часу Тимошенко зробила фатальну помилку, заявивши, що треба відгородити Донецьк колючим дротом. Але без Донецька немає України. Без його металургії та вугілля немає української економіки, без Солов’яненка – нема української пісні, без Стуса – нема української літератури, без Бубки, Подкопаєвої, «Шахтаря» - нема спорту. Ця славетна земля народила багато видатних українців, які зробили для держави незрівняно більше, ніж десяток Яценюків. Своє  дитинство я провів на Донбасі, тож точно знаю, що це справжня Україна.

Раджу Яценюку попросити у дончан вибачення.

 А людям хочу сказати наступне -  те, ким ми є, не залежить від того, що з дуру бовкнуть політики. Ми – українці! Це в нас у серці, в душі, у свідомості. Ми єдиний народ, як б хтось не намагався розділити нас за мовою, територією чи ще якось. Ми єдині і нездоланні. І в цьому, 2012 році нас  чекає  перемога!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Ляшко,Радикальна партія,Бубка,Олег Ляшко,Арсеній Яценюк,Донецьк,Донеччина,Подкопаєва,«Шахтаря»,вибачення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.