Азарова "зіллють" через трубу

10 січня 2012, 10:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4566

Відставка прем’єра можлива одразу після приватизації «Нафтогаз України»

Дні Азарова, схоже, добігають кінця.  Прем’єр-міністра України можуть відправити у відставку одразу після приватизації газотранспортної системи України. Узаконити оборудки з енергетичним комплексом Верховна Рада планує вже цього тижня. 10 січня парламент може розглянути законопроекти, які дозволять уряду проводити реорганізацію «Нафтогаз України» і фактично управляти активами компанії в ручному режимі. Уряд зможе створювати, об’єднувати, здавати в оренду власність компанії тощо. Головна мета – передача в оренду Росії української ГТС. І оренда – це ще м’який варіант. Згодом ГТС можуть просто здати за білоруським сценарієм – продаж акцій за копійки в обмін на пільгову ціну на газ. У передсвятковий час громадськість уже психологічно готували до чергової здачі владою національних інтересів. Мовляв, кому цей «металобрухт» (наша унікальна ГТС) потрібен? Видно, Росії треба і то дуже.

Кабмін оперативно підготував під  маніпуляції з ГТС законопроекти. Темні злочинні оборудки влада готувала у світлий різдвяний час. А вже днями зраджувати національні інтереси і свій народ буде Верховна Рада. Немає сумнівів, що більшість  з легкістю за відмашкою дасть добро на розкрадання національного нафтогазового комплексу, як це раніше було з землею. Не здивуюсь, якщо так звану реорганізацію «Нафтогазу» підтримають і окремі опозиційні політичні сили. Імена народних обранців, які підуть на зраду національних інтересів,  буде вписано в історію як «список національної ганьби.

Самого ж Азарова очікує не лише ганьба, але й невідкладна відставка. Є інформація, що Азарова готуються «злити» як відпрацьований матеріал, а заодно зробити з нього цапа-відбувайла. Він має відтягти на себе весь негатив, весь гнів народу від Президента Януковича. Втім, головна проблема не у звільненні «професіонала» Азарова, а те, що в разі здачі української ГТС Росії, ця ситуація буде вже незворотною. Новому уряду не вдасться відіграти все назад. Це буде така ж пастка, як газова угода 2009 року.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ГТС,Азаров,Росія,Ляшко,Олег Ляшко,відставка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.