День Соборності - початок усунення Януковича

10 січня 2012, 11:03
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
2406

Громадянський Рух Опору «Звільни Україну» (ГРОЗУ) закликає опозиційні політичні сили, патріотичні громадські організації, а також громадян України провести спільну акцію єднання 22 січня, в День Злуки

В цей день маємо бути разом !

22 січня, в День Соборності України всі опозиційні політичні сили мають провести спільну масштабну акцію на Софійській площі або Майдані Незалежності. 

Цей день має величезне значення в історії України і є знаковим для кожного патріота. День Соборності — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Саме тому, 22-го січня ми повинні продемонструвати людям своє прагнення і можливість єднання, заради України, заради досягнення нашої головної мети - відсторонення правлячого режиму і проведення дострокових виборів президента і ВР .

Наслідком саме цього в майбутньому має стати наведення  конституційного ладу і побудова справжньої європейської демократії в Україні. 

Мітинг опозиції 22 січня має стати одночасно акцією протесту і акцією творення. Протесту проти кримінальної окупації України, політичних репресій, безчинств влади та соціально-економічного геноциду  українського народу. Творення в ім'я єднання для остаточної перемоги над правлячим режимом та звільнення України від окупантів.

Я впевнений, що проведення масштабного мітингу опозиції 22 січня може стати початком відсторонення Януковича від влади. Адже Янукович боїться одного - нашої єдності. Саме це ми і повинні показати. Вже давно настав час відкинути особисті амбіції, неприязнь, переступити через образи і непорозуміння. Цього чекають люди .

Не можна повторювати помилок минулого року, коли День Соборності опозиція провела на різних площах. Сьогодні не час з'ясовувати «хто кому Рабинович», сьогодні час вирішувати найважливіше для України завдання - захистити від кримінальної влади.

Переконаний, що це буде позитивно сприйнято не тільки громадянами України, а й міжнародною спільнотою. Цивілізованному світу вже давно набридла недолуга політика нинішньої влади  і євразійська диктатура встановлена Януковичем. Вони надзвичайно зацікавлені у об,єднанні українських опозиційних сил, розуміючи важливість цих процесів для майбутнього розвитку країни.

На  мітингу має бути прийнята резолюція основою якої повинні стати: 

1) заява про консолідацію і спільні дії опозиційних сил,  як до так і після дострокових                                       ( або чергових ) виборів ,2) негайне звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та всіх політв'язнів, 3) негайна відставка Януковича і ВР, 4) припинення безчинств та свавілля в влади по відношенню до власного народу       ( недопущення прийняття «закону про ринок землі» або вимога його відміни якщо вони проведуть голосування12-го січня, недопущення здачі ГТС, вимога відміни низки «реформаторських» законів Азарова-Тигипка-Табачника і т.д.) 

На моє глибоке переконання, проведення такої спільної акції є надзвичайно важливим як для наших співгромадян, що цього очікують, так і для планування  подальших  консолідованих дій у боротьбі з кримінальною хунтою.

Єдність - наша сила і наша перемога !  Слава Україні !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.