Незалежний аудит - єдиний шлях визначити реальну вартість ГТС

11 січня 2012, 12:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1014

У перші дні нового року російсько-українські відносини дуже сильно запахли газом. Настільки сильно, що стало зрозуміло: українську газотранспортну систему будуть продавати.

На тлі перманентних переговорів щодо створення міжнародного консорціуму на базі НАК «Нафтогаз України» багато заяв було зроблено щодо вартості нашої газотранспортної системи. Російська сторона на вищому рівні говорила про те, що вартість ГТС у 2012 році стане значно нижчою, а українські експерти заявляли про її реальну недооцінку.

Уникнути подальшої політизації вартості одного з найцінніших активів можна лише одним шляхом – шляхом здійснення об’єктивного та незалежного аудиту.

Отже, на наступному сесійному тижні, якщо на порядок денний буде винесено питання про передачу Кабінету Міністрів України повноважень щодо приватизації української ГТС, мною як лідером Радикальної партії буде поставлено питання про необхідність невідкладного здійснення аудиту та опублікування результатів проведення усіх попередніх аудитів НАК Нафтогаз України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ГТС,Росія,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Кабінет Міністрів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.