Чеські канікули з донькою

16 січня 2012, 08:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4009
Чеські канікули з донькою

У Празі вболівають за Україну

У вирі постійної роботи в шаленому темпі нарешті викроїв трохи часу для перепочинку. Кілька святкових днів провів з найдорожчою людиною - своєю донечкою. Сподіваюся, цей новорічно-різдвяний час був для Владислави справжньою казкою.  Їздили ми до Праги. Це дивовижне місто, де все неймовірно красиве, цікаве і  загадкове. Все ніби дихає таємницями. Кілька днів ми гуляли з самого ранку до пізнього вечора. При цьому  зовсім не втомлювалися. Інколи зупинялися в чудових празьких кафе, де так тепло і затишно. Доця полюбила місцеві солодощі, а тато смакував чеське пиво і бехеровку.

Приємною несподіванкою стало те, що навіть тут за кордоном підходили люди і казали, що впізнали мене та підтримують Радикальну партію. Уявляєте, в зоопарку до мене підійшла жіночка і  подякувала за те, що я всіма силами намагаюсь зупинити продаж землі, ініційований злочинною владою...Це дуже зворушливо.

Приємно, що європейцям не байдужа доля України. Приємно, що українці, де б вони не були, вболівають за свою Батьківщину. Така єдність людей у бажанні бачити Україну щасливою тішить і додає сил. Я і Радикальна партія зробимо усе, аби їх сподівання справдилися вже незабаром.


Олег Ляшко,
 Лідер Радикальної партії









Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Прага,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,донька,Владислава
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.