Витягнемо сільських школярів з темряви!

18 січня 2012, 15:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3311

Поки влада годує обіцянками про «шкільний автобус», наші діти і далі щодня мусять намотувати кілометри дороги до школи. Особливо ця проблема гостра для сіл.

Табачник «оптимізує» мережу навчальних закладів, тож школярі змушені  ходити в одну школу на три-чотири села. Йти доводиться по бездоріжжю. А нині, коли сутеніє рано, повертаються діти зі школи вже в темряві, часто проїзною частино погано освітлених доріг.

Через це почастішали випадки ДТП за участю школярів. Таке спостерігається зокрема в моїй рідній Чернігівщині. Це серйозна біда. Бо мова не просто про сумну статистику, а іноді, не дай Боже, каліцтво чи навіть смерть. Тому ми не могли лишитись осторонь. Аби водії добре бачили дітей на дорогах, Радикальна партія спільно з благодійною організацією «Доброчин» вирішили забезпечити школярів  флікерами  -  світловідбиваючими наліпками.

Розпочнемо з Сосницького району. Тут якраз і працює одна школа на кілька сіл. Тож діти мусять йти трасами, щодня наражаючись на небезпеку. Якщо в темну пору доби вони користуватимуться світловідбиваючими наклейками, водії зможуть бачити їх вже здалеку.

Оскільки проблема дитячого травматизму на дорогах гостра, особливо зараз, з погіршенням погоди, а отже і ситуації на автошляхах, ми вирішили не зволікати. Вже завтра повеземо наклейки для учнів чотирьох шкіл району. Заодно планую скупатися в одному з місцевих озер з нагоди Водохреща.
Зауважу, що  наклейки не міститимуть зображення символіки Радикальної партії. Для нас ця акція – турбота про безпеку дітей, а не реклама.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ДТП,дорога,Табачник,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Чернігівщина,ДТП за участю школярів,школярі,Сосницький район,благодійна організація «Доброчин»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.