Вони вбивають Луценка, як і Тимошенко...

20 січня 2012, 01:31
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
3820

Режим остаточно збожеволів...

Чотири виклика "швидкої допомоги"...14 годин катувань в залі суду... Поспішають. Справа Юри Луценка розипається на очах. Нелюди...

Я був на суді, бачив. Юра лежав на лаві підсудних. Йому важко було навіть сидіти. Він  не міг адекватно сприймати інформацію, котрою його навантажував суддя Вовк. Зовні виглядав дуже погано. І все це на очах у Юриної дружини Ірини, яка не припиняла плакати. Божевілля якесь...

Йому чотири рази викликали швидку, марно, Вовк не припиняв тортури і продовжував судове засідання... Незважаючи на клопотання адвокатів щодо негайного припинення процесу  у зв,язку з важким станом підсудного, він, нахабно посміхаючись, вів суд далі.

Увесь цей час,  прокурори Клименко, Зінченко та Лобань з надмінними посмішками і хамуватим виразом обличчя, як папуги, повторювали заучений текст про "можливість продовження засідання". Ганьба.

Після останнього виклику "швидкої" і чергової відмови Вовка припинити катування, наш терпець урвався. Ми з депутатми Андрієм Павловським та Володьою Ар,євим піднялись і звернулися до судді з вимогою зупинити свавілля, впровадження тортур і порушення усіх міжнародних норм гуманного поводження з підсудним ( навіть не з засудженим, а підсудним). 

Наша реакція була емоційною, але цілком виправданною. Слова "фашисти" і "гестапо", чітко характерезували те що відбувалося в залі. Такого, напевно, не було  у найжахливішій диктаторській країні.

Вовк - садист, кат. Я не можу знайти інших епітетів цій людині. Він не має нічого спільного з поняттям честі, гідності, з дотриманням правил суддівської етики. Це людина, що переступила не тільки через професійну етику, а й наплювала на елементарні норми людської і християнської моралі.

Після нашого обурення його реакція була миттєвою. Кірєєвщина. Вовк наказав "Грифону" викинути нас із зали засідань. Ми залишились. Міліція здійснила першу силову спробу, напавши на нас, але нам вдалося відбитися. Після того пішли за підмогою. Прийшло ще  чоловік з десять спецназівців. Виштовхали.

Знаєте, я розумію все. Можна не сприймати, не любити і навіть навидіти свого політичного опонента. Але чи є межа цинізму і жорстокості цих людей ? Переконаний, ні.

Їм наплювати. Янукович наказав. Вони публічно гвалтують Конституції, закони. Вони глумляться над усіма можливими принципами правових відносин і судочинства.

Не знаю. У них же теж мабуть є рідні, є батьки, є діти... Як з цим потім жити? Маячня. Як вони потім будуть дивитися людям у вічі? Хоча, напевно, для них головне, що "гроші не пахнуть". От це наше сьогодення...

Сьогоднішнє засідання суду над Луценком, стало ще одним яскравим доказом цілковитого знищення свободи і демократії в Україні, впровадждення кримінального диктату. Ці нелюди не зупиниться навіть перед вбивстовом.

Юра не винний. Це очевидно і не підлягає сумнівам. Тому й поспішають, хочуть як найшвидше засудити.

А ми, знову і знову, будемо звертатися до усіх міжнародних правових інституцій,  представників світової спільноти, іноземного дипломатичного корпусу  з вимогою блокування закорднонних  рахунків і оголошення персонами нон-грата у цивілізованиих країнах судді Вовка,  прокурорів Клименко, Зінченко та Лобаня. Будемо це робити ще і ще. Переконаний, станеться, нас почують. 

Запам,ятайте ці призвища, вони, разом з Кірєєвим, Микитенком, Фроловою, Нечвоглодом стали синонімами беззаконня, правового свавілля і політичних репресій. 

Жодних сумнівів, Луценка, як і Тимошенко  хочуть знищити фізично. Причина - страх. Страх бути покараним за свої злодіяння. Але вони відповідатимуть. Усі, на чолі з Януковичем. Узурпаторм, що перетворив нашу країну, на країну злочинно-поліцейського режиму.

В тім, розплата не за горами. Рано чи пізно, гнів Божий і гнів людський рухне на їхні голови і тоді вже не врятує ніхто.

Бажаємо Юлі і Юрі здоров,я, міцності духу, сили, витримки, терпіння і Божого благословення. Перемога обов,язково буде за нами, жодних сумніві.

Тримайтеся, друзі. Все в наших руках.. 







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.