Вимагаю припинити транспортне шахрайство у Вінниці

24 січня 2012, 12:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1182
Вимагаю припинити транспортне шахрайство у Вінниці

Рішення вінницької міської влади скоротити кількість маршрутних таксі – яскравий приклад транспортного шахрайства

Бажання заробити гроші понад усе перейшло у вінницької влади усі розумні межі. Під контроль структур, так або інакше пов’язаних із місцевими можновладцями уже поставлено більшість торгівельних установ і промислових підприємств. Розкрадено і перепродано всю вінницьку землю. Нині – черга приватних транспортних перевізників.

Рішення про скорочення кількості маршрутних таксі у Вінниці більше ніж наполовину було прийнято без громадських слухань та дотримання елементарних регуляторних процедур. А тому це – або приклад абсолютної профнепридатності менеджерів міської ради, або чергове свідчення ненажерливості чиновників міськвиконкому, які бажають цілковито контролювати будь-яку сферу життя у місті, нехтуючи життєво важливими інтересами громадян.

Скорочення маршрутних таксі, а з ними і сотень робочих місць, носить у формулюванні міської ради цинічну назву «оптимізація». Проте насправді – це бажання змусити вінничан користуватися лише транспортом комунального підприємства «Трамвайно-тролейбусне управління», прибуток якого поповнюватиме кишені очільників міста. Старенькі і напіваварійні тролейбуси та трамваї, які з Європи викидають сюди як непотріб, не зможуть забезпечити нормальне і комфортне перевезення людей. Ті ж маршрутки, які залишаться працювати, дуже швидко перейдуть під контроль ТТУ. Згодом, в умовах відсутності конкуренції, відбудеться подорожчання проїзду.

Більшість маршрутних таксі, які курсуватимуть в місті з 23 лютого, працюватимуть в режимі під’їзних маршрутів. Тобто підвозитимуть пасажирів з віддалених районів до центру. Це позбавить можливості мешканців окраїн швидко добиратися до місця роботи чи навчання, ускладнюватиме і без того непросту ситуацію на центральних вулицях Вінниці, загрожуючи справжнім транспортним колапсом.
Протести та скарги вінничан, їхні звернення до міської ради та збирання підписів до уваги керівництва міськвиконкому не лише беруться, а й публічно відкидаються. Їх взагалі не цікавить думка людей!

В мою громадську приймальню вже звертаються вінничани та просять вплинути на місцеву владу. Адже мова йде насамперед про життєдіяльність міста та щоденні проблеми людей з міським транспортом. Я впевнений, що такими маршрутними революціями влада дбає не про комфорт мешканців Вінниці, а про приватні інтереси. Я особисто бачив наслідки транспортної реформи у Львові, - це жахливо! Ось що казали і писали мені львів’яни – «Нас обікрали, нічого не залишивши, окрім виснажливо-рабського добирання на роботу і з роботи.»

Хіба таку владу обирали вінничани на місцевих виборах? Шановні можновладці, подумайте про вінничан, бо та ілюзія, що якісь захмарні рейтинги дозволяють вам маніпулювати і ставити експерименти на мешканцях Вінниці дуже швидко зникне.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Вінниця,шахрайство,вінницька влада,маршрутні таксі,«Трамвайно-тролейбусне управління» м.Вінниці,транспортна реформа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.