Пропоную експеримент

25 січня 2012, 19:36
Власник сторінки
Голова Державної податкової служби України
0
2307

Сьогодні я презентував «Пульс податкової» - новий проект, спрямований на встановлення зворотного зв’язку з платниками з метою подолання корупції всередині самої податкової.

Сьогодні я презентував «Пульс податкової» - новий проект, спрямований на встановлення зворотного зв’язку з платниками з метою подолання корупції всередині самої податкової.

 Номер телефону гарячої лінії (044) 284-00-07.

 Працює цілодобово. Оператор приймає дзвінки зі скаргами на неправомірні дії співробітників ДПСУ з 8-30 до 19-30. В неробочий час вмикається інтерактивний автовідповідач.

 Лінія побудована за принципом call-back – в будь-якому випадку вам передзвонять та повідомлять, чи підтвердилася інформація, яких заходів вжито та ін.

 Пропоную тим, хто читає та активно коментує мій блог провести експеримент. Дуже багато було відгуків зі скаргами на складності у відносинах із податковою. На жаль, ці записи були анонімними.

 Я зацікавлений у тому, щоби «Пульс податкової» був механізмом дієвим, адже публічно обіцяв особисто координувати роботу щодо опрацювання звернень платників.

 Тому пропоную всім, хто має якісь проблеми, стикається із перевищенням влади, зловживаннями з боку податківців розповісти про це операторам «Пульсу». І потім в коментарях розповісти, що з того вийшло.

 Чомусь здається, що (на жаль) обов’язково отримаю у відповідь запитання: «Чому ми маємо вірити, що ви дійсно хочете побороти корупцію у податковій?».

 Тому що будь-яка державна структура, уражена цією інфекцією, перестає бути дієздатною та керованою. І не може більше виконувати своїх прямих функцій. Я цього допустити не можу – з огляду на серйозність та важливість завдань, які треба вирішувати.

 Від того, що податкова буде максимально чистою від корупційних загроз структурою виграють всі.

 І я прошу того, хто дійсно в цьому зацікавлений, взяти участь у запропонованому експерименті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.