Реальний стан Тимошенко під сімома замками

30 січня 2012, 11:24
Власник сторінки
политик
0
973

Всі у Качанівській колонії залякані владою, вони навіть бояться розмовляти. І це починаючи з арештантів та закінчуючи офіцерами в ранзі заступників начальника колонії...

27 січня я був у Качанівській колонії… Мені не вдалося отримати відповіді на питання щодо стану  здоров’я та  умов утримання Юлії Тимошенко в колонії Харкова після відвідування цього закладу.

Поспілкуватися з керівництвом колонії також не вдалося, не дивлячись на те, що про візит народних депутатів  адміністрація установи була попереджена заздалегідь  і до вечора, 26 січня, я отримав підтвердження зустрічі. 

Коли ми приїхали, начальник колонії не з’явився.  Ні по  телефонну, ні особисто він про скачування зустрічі не повідомляв. Мені вдалося поспілкуватися лише із заступниками. Жодної відповіді на прямі питання щодо стану здоров’я, медичної допомоги та умов утримання Юлії Тимошенко я не отримав. Я залишив свій депутатський запит  та запропонував їм офіційно дати відповідь на питання.

Люди, які знаходяться в колонії та з якими я спілкувався залякані владою, вони бояться розмовляти. І це починаючи з арештантів і закінчуючи офіцерами в ранзі заступників начальника колонії.

Зараз влада продовжує відкривати нові кримінальні справи на опозиційних лідерів. Ми бачимо багато нових кримінальних справ,  і на Арсена Авакова, і на інших регіональних лідерів , яких не змогли залякати чи  перекупити. Зараз створюються всі умови, аби збудувати цілі концтабори для утримання політичних в’язнів цього режиму.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.