Тюрми не боюсь!

30 січня 2012, 11:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1402
Тюрми не боюсь!

Мене хочуть позбавити депутатської недоторканності та посадити

Найближчим часом Верховна Рада може розглянути питання щодо зняття з мене депутатської недоторканості. Мене попередили, що відповідне подання до парламенту уже готується. Ні на мить не сумніваюсь, що його радо підтримають як регіонали з комуністами і литвинівцями, так  бютівці разом з групою Яценюка.  Вже давно стою цим прислужникам олігархів поперек горла, не даю приймати антинародні закони, грабувати пенсіонерів, селян і чорнобильців, а тепер ще й викрив політичну змову по співпраці влади з «опозицією».

Кількома днями раніше про можливе позбавлення мене депутатської недоторканності  повідомив екс-майор Держслужби охорони Микола Мельниченко. Про це він написав на персональному сайті http://melnychenko.com.ua/. «Об’єктом жорсткого переслідування стане Олег Ляшко, оскільки його діяльність становить загрозу банді, яка при владі. Їм допекли не лише активна депутатська діяльність Ляшка, його критичні виступи у Верховній Раді та організація ним масових акцій протесту. Найбільше Банкова боїться того, який результат Олег Ляшко і його Радикальна партія покажуть на виборах», - написав Микола Мельниченко. За його словами, зняття недоторканості  відкриє для влади широкі можливості для репресій проти мене аж до ув’язнення.

Сам поки-що не  підстав, на яких  б можна було запроторити мене  до тюрми, не бачу. Злочинів я не скоював, навпаки борюся зі злочинцями. Але не сумніваюся у їх вмінні находити «липові» причини. Вони і відео вміють змонтувати, і документи з неіснуючими датами сфабрикувати. Була б людина, а посадити вони знайдуть за що. Тим паче, що зараз правоохоронці переслідують за стрічку на вінку, напис на футболці та фарбування білбордів.

Припускаю, що найбільше владі не до вподоби мої поїздки регіонами, під час яких відкриваю людям очі на  злочинну діяльність влади та закликає людей до боротьби з нею. Неодноразово чинились перешкоди зустрічам з громадою, а на моїх активістів нападали, залякували. Лише за останні місяці на мене склали чотири адміністративні протоколи за несанкціоновані акції протесту.

Нинішня влада спровокувала численні акції протесту, але ніколи їх не санкціонує. Єдине, що вона санкціонує – це пограбування народу.  Я боротимусь проти злочинів влади, відстоюватиму права громадян. Залякування, зняття недоторканості, загроза арешту – все це мене не зупинить. Не страшно, що мене можуть посадити до тюрми, страшно, щоб на тюрму не перетворили всю країну.

Бютівці разом з Яценюком і Партією регіонів змовились, посадили  "буйну" Юлію Тимошенко. А "буйний" Ляшко  поки що лишився на волі, і їх це дуже турбує.

Я нічого не боюся, але переживаю за мою сім'ю. Моя мама, моя дружина і моя донечка переживають за мене, щодня зі сльозами на очах переконують мене припинити займатися опозиційною діяльністю. Але я крізь біль мого серця не спинятиму боротьбу зі злочинною владою, бо відчуваю, що потрібен своєму народу і своїй Вітчизні!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,арешт,Юлія Тимошенко,тюрма,Бютівці,переслідування,екс-майор Держслужби охорони Микола Мельниченко,Микола Мельниченко,позбавлення депутатської недоторканності
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.