Перша перемога Радикальної партії

06 лютого 2012, 12:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1391
Перша перемога Радикальної партії

Радикальна Партія Олега Ляшка з боями та втручанням юристів, ЗМІ і громадськості змусила зареєструвати кандидатом в депутати Вінницької обласної ради голову Вінницької обласної організації РПЛ

На сьогоднішній день головна боротьба на виборах до обласної ради розгорнеться між Анною Філоновою від Радикальної Партії та заступником губернатора Вінницької області Спірідоновою Л. М., від усім Вам відомої політичної сили.

По перше, я хочу подякувати представникам ЗМІ, за висвітлення тиску на нашого кандидата.
Свобода слова – це найголовніший інструмент у боротьбі з режимом.

По друге – я, ні на хвилину не сумніваюсь в перемозі Анни Філонової на виборах. Адже Радикальна Партія має дуже велику підтримку на Вінниччині. Наш так званий «конкурент» від влади опікується та відповідає в обласній державній адміністрації за соціально-гуманітарний напрямок – найбільш провальний у діяльності влади. Закриваються лікарні, школи, дитячі садки, стоять занедбані будинки культури, не виплачуються соціальні пільги дітям війни, афганцям, чорнобильцям. Цей перелік нескінченний. Виходячи до регулярних мітингів під стінами облдержадміністрації, зазначений «кандидат» постійно щось обіцяла, обіцяла і, обіцяла. Вірять їй люди?

Єдине, що може зробити влада, щоб виграти на виборах – зняти нашого кандидата з перегонів.
Вони будуть використовувати всі доступні методи та способи впливу. Один з них найпростіший – надрукують та розповсюдять листівку без вихідних даних, начебто від Радикальної Партії.

Я одразу заявляю – ми знаємо про всі такі методи! Ці провокації будуть одразу оприлюднені у ЗМІ.
Як зараз влада працює проти нас?
З Адміністрації Президента надійшла вказівка за будь-яку ціну виграти вибори. Інакше буде ставитись питання про відставку обласного керівництва. Тому обласна влада пішла шляхом зриву виборів – вони просто не дають гроші обласній виборчій комісії на їх проведення.

Але я вірю, що на захист вільного вибору стануть люди і разом з командою Радикальної Партії
Не допустить фальсифікації волевиявлення!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Вінницька область,Вінниця,Анна Філонова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.