Їду до Юлі в тюрму! (ДОКУМЕНТ)

07 лютого 2012, 11:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1599

Я щиро співчуваю цій сильній жінці, яка сидить за ґратами, бо мафія при владі її боїться, так само, як мене

Хочу зустрітися, підтримати її і зроблю все можливе, щоб Юля була на волі.

Як опозиційний народний депутат, я звернувся до голови Державної пенітенціарної служби України Олександра Лісіцкова з проханням надати можливість під час мого перебування в Харкові 8 лютого зустрітися з ув'язненою Качанівської колонії Юлією Тимошенко.

Я знаю, як їй важко, бо сам сидів в тюрмі. Режим Кучми всупереч закону позбавляв мене волі за опозиційну журналістську діяльність. Там важко не зламатися. Але я не здався і не зламався! Сподіваюсь, Тимошенко теж. Наскільки мені відомо, влада зараз готує сценарій зняття з мене депутатської недоторканності і, можливо, арешту. Але я нічого не боюся, і їду до Харкова, щоб зустрітися з Юлею.

Зустрінусь з людьми, щоб підняти їх до боротьби із владою, яку на Харківщині представляє тандем Добкіна-Кернеса. Саме за їх вказівкою у Харкові були знищені мої бігборди «Вставай, Україно». Ще я їду підтримати Арсена Авакова, якого теж незаконно переслідують з політичних мотивів.

УКРАЇНІ - ВОЛЮ!


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Кернес,Харків,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Добкін,Качанівська колонія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.