Чи довго будуть «погані танцюристи» керувати Україною?

07 лютого 2012, 18:52
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
2281

Сьогодні ряд ЗМІ поширили коментар т.зв. голови кримського парламенту Константинова, який дослівно висловився:

«Нас сьогодні найбільше дратує, що багато міністрів починають звертатися до нас українською мовою. Ми ініціювали створення робочої групи, тому що знову пішло листування (українською мовою), ми знову почали відкочуватися назад. І відновлення цих прав буде для нас дуже важливим завданням».

Чи може собі хтось уявити звичайного «чиновничка» будь-якої країни світу, якого дратує державна мова? А в Україні це стає практикою, причому нахабно демонстративною!

Цікаво, а чи дратує цього Константинова, що завдяки державі Україна він живе за рахунок українських платників податків, займає посаду в українському органі місцевого самоврядування, їздить на службовому авто, яке куплене з українського бюджету? І цей список можна ще дуже довго продовжувати.

На жаль, таких покидьків у владі безліч. Вони були завжди, але в залежності від владної кон’юнктури дуже вміло перефарбовувалися. Зараз у зв’язку з тим, що на найвищих посадах сидять «їхні», вони як плазуни вилазять, демонструючи, ким є насправді.

Подібні приклади в черговий раз підтверджують, що владу в Україні захопили кремлівські окупанти – представники «п’ятої колони».

Взагалі то, поважаю право будь-якої людини вільно обирати мову спілкування. Але, якщо прийшов на державну службу, то поважай символи держави, якій служиш. У іншому випадку йди геть. Це має бути аксіомою!

Зневажати мову своєї держави може лише малограмотна, обмежена людина, яка вивчила в житті лише «дворову» мову. Впевнений, що цей Константинов і диктант з російської провалив би, розказуючи, що його щось дратує.

А може він просто «поганий танцюрист»?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.