Псих і агент ГРУ не може очолювати Міноборони

09 лютого 2012, 13:17
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2413
Псих і агент ГРУ не може очолювати Міноборони

Рішення Президента Януковича про призначення главою Міністерства оборони України Дмитра Саламатіна є хибним і становить загрозу для держави.

Ця особа до недавнього часу була громадянином Російської Федерації. Саламатін є зятем  колишнього першого віце-прем'єра Росії Олега Сосковця і за роки проживання у Москві співпрацював з ГРУ- військовою розвідкою.  Кричуще, що в Україні такій особі спершу довірили Держкомпанію з торгівлі продукцією військового та спеціального призначення. Тепер йому віддали ще й оборону держави.

Вважаю, що перед призначенням Саламатіна слід було перевірити на причетність до російських спецслужб та психічне здоров’я. Засланий агент чи ні Саламатін  невідомо, бо ж наша СБУ, яку очолює інший росіянин та колишній кгбіст  нічого  про це не скаже. Проте всім відомо про неадекватність Саламатіна.  Відчайдушно захищаючи ратифікацію Харківських угод по здачі Криму, саме він у парламенті побив опозиційного депутата  Володимира Карпука, зламавши тому ніс. Згодом стільцем побив іншу людину. Мабуть, така бикуватість і психованість стали основними аргументами для Януковича щодо призначення Саламатіна главою Міноборони. Чи не тому очільниками силових відомств України ставлять росіян і таких от скажених, бо в разі потреби вони з легкістю діятимуть проти українського народу?

Я не просто вимагаю негайної відставки Саламатіна, а найближчим часом  внесу на розгляд Верховної Ради законопроект про заборону  займати державні посади особам, що перебувають в тісних родинних чи інших зв’язках з високопосадовцями інших держав. І це стосується не тільки Саламатіна.

Також пропоную, аби кандидати на держпосади проходили перевірку на предмет співпраці з спецслужбами інших держав. В іншому випадку будуть великі сумніви: керуються ці люди інтересами України, чи своїх родичів, працюють на нашу державу і народ, чи на іноземні спецслужби.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,міністр оборони,Міністерство оборони,Саламатін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.