Чи оху…ют ЄС та США від «плівок Забзалюка»?

09 лютого 2012, 15:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1917
Чи оху…ют ЄС та США від «плівок Забзалюка»?

Світ не має допустити, щоб у злочинців при владі були «єті раби»

У резолюції ПАРЄ, яку наша МЗС назвала «перемогою», йшлося зокрема про те, що наступні парламентські вибори стануть для України випробуванням на демократію. Однак за задумом влади,  вибори мають стати остаточним вбивством демократії в нашій державі. Їм не потрібні чесні і вільні вибори, їх не цікавить волевиявлення народу, головне, щоб у них були «єті раби».

Записи, які оприлюднив народний депутат Роман Забзалюк, стали доказом як для українців, так і для світової громадськості про наскрізну злочинність нинішньої влади.

Ми отримали докази, яким чином відбулося захоплення влади Партією регіонів. Почалося з підкупу і корупції у стінах Верховної Ради. Всі знають, що у 2010 році ми обирали лише президента. Але несподівано отримали пропрезидентську більшість. А згодом і антинародний уряд Азарова. Ця влада прийшла незаконним шляхом. Тепер цьому є усі докази. Відставка уряду і розпуск парламенту – зараз найлогічніші кроки, але…
Але таке б сталося, якби у нас були чесними правоохоронні органи. Однак Генпрокуратура  чомусь без інтересу поставилась до інформації Забзалюка. Мовляв, напише заяву – будемо думати, ні – то ні. І це в той час, коли стару жінку за грати запроторили через стрічку на вінку Януковича! Ось яка у нас прокуратура! Але прийде час, коли цими прокурорами займуться інші. Сьогодні вони можуть розслабитися. За словами Рибакова, все у них схоплено. Це якраз другий момент, про який хотів сказати. Сигнал для світу про те, як влада готується до виборів.

«Нам любые кандидаты нужны. Главное, чтобы они были с нами. Те, которые имеют рейтинг на Западной Украине. По х...ю откуда они там — "бютовские", не "бютовские". Главное, чтобы у меня были эти рабы. Мажоритарку отдадим под них. Всю власть, которая есть: область, губернатор, главы администраций, СБУ, прокуратура — все будет под него. Весь админресурс. Так жестко, что они оху...ют», - слова  Рибакова з записів Забзалюка. Це пряме визнання, що влада на усіх рівнях, СБУ, прокуратура, правоохоронці, суди – всі працюють на злочинну владу. У виборчих комісіях теж мають бути «свої» і «тушки».  Який результат забезпечать такі  «єті раби»?

Чи «оху..є» від інформації на «плівках Забзалюка» світова громадськість? Гадаю, ці записи дають чітко зрозуміти, що сподівання на демократичні зрушення в Україні при нинішній владі марні. Застосовувати санкції проти влади необхідно вже зараз і негайно. І буде не зайвим допомогти українському народу у боротьбі з бандитизмом. Бо ми лишились без судів, прокуратури, СБУ…


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: США,МЗС,Ляшко,Радикальна партія,Роман Забзалюк,Забзалюк,ЄС,Олег Ляшко,Резолюція ПАРЄ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.