Новий літак Януковича (фото)

13 лютого 2012, 11:14
Власник сторінки
соціальний експерт
0
4817
Новий літак Януковича (фото)

На тлі тотального "покращення" життя українців Віктор Янукович вже відкрито глузує з громадян України...

За даними ООН, в Україні майже 80% українців знаходяться на межі бідності. А розрив між доходами найбагатших і найбідніших сягає сорока разів...  

І водночас Янукович не приховуючи знущається над людьми, виклянчуючи гроші в МВФ і при цьому купуючи собі позолочений літак:


Видання "Авіація України" опубліковало фото та характеристики офіційного літака президента Віктора Януковича.

Airbus А-319-115XCJ побудований в Далласі, США, спеціально на замовлення для українського глави держави. А-319-115XCJ - це новітнє судно п'ятого покоління. На його збирання витратили три роки, пілоти проходили спеціальне навчання у Тулузі, Франція.

"У салоні все влаштовано по вищому розряду. Відразу видно – старалися для президента. На борту є робочий кабінет, зал засідань, кухня, відсіки для супроводжуючих осіб, багажу і зона відпочинку, де президент може подрімати", - зазначило видання.

Оббивка салону бежева. Панелі, тумби, столи, шафи - із залакованого світлого дерева. Світильники, обробка спального місця та ванної кімнати позолочена.

А-319-115XCJ може перевозити до 100 пасажирів, розвиває максимальну швидкість до 950 км/год, а максимальна дальність його польоту 11,6 тис. км. Спальне місце в літаку оббите дорогою жаккардовою тканиною, на дотик вона м'яка. А її візерунок – великі квіти. Спинка ліжка прикрашена позолотою. Над ліжком висить дзеркало в золотій рамі.
У ванній кімнаті у президента буде позолочений кран і раковина з рожевого мармуру...

За даним ЗМІ, новий літак обійшовся українському бюджету в $86 млн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,андрій павловський,літак президента,Airbus А-319-115XCJ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.