Хто для Савіка хазяїн?

13 лютого 2012, 11:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1866
Хто для Савіка хазяїн?

Ефіри Шустера проплачені та затверджені Банковою

Хто володіє інформацією, той володіє світом. Є такий вислів. Вочевидь, у влади та олігархів бажання володіти маніакальне. Через те, вони захоплюють телебачення, радіо, газети і журнали. Звідусіль нам зливають лише «потрібну» інформацію. Але то вже не інформація, а суцільні брехня та бруд. В цьому я переконався, побувавши на п’ятничному ефірі  «Шустер-live». Ця політичне шоу постановочне, а участь експертів та політиків у ньому затверджена Банковою та проплачена.

Туди приходять лише «потрібні люди». Зважте, що попри значущість теми про корупцію в парламенті, до студії не запросили Романа Забзалюка. Замість цього прийшли демагоги, які розводять бесіди ні про що. Як можна спокійно годинами теревенити, якщо йдеться про проблеми людей? Це значить, що їм на ці проблеми наплювати. Їх це не стосується. Є пограбований народ, а є персони зі списку «Форбс», яких не турбують біди простих людей. Вони приходять на телебачення посвітити «розумними» пиками. Це спектакль для ідіотів. Я не міг без емоцій слухати ахінею, зокрема слова Порошенка про те, що не потрібно захищати вітчизняний ринок.

Саме після дискусії з Петром Порошенком знервований Шустер зірвав з мене мікрофон і зажадав від нього залишити студію. Порошенко вийшов із себе, перейшов на лайку російською. Певно, він цією мовою думає.  Дорікнув мені, що я був скотарником. Це типова поведінка для злодюги-олігарха – зневажати простий робочий люд. А я не соромлюсь, що пас худобу, не боюсь ніякої роботи і з дитинства заробляв собі на хліб. Не крав заводи, як інші. Видно, що Порошенко, на бізнес якого, на відміну від інших, ніхто не посягає, не менш впевнено почувається і в студії Шустера. Думаю, його щотижнева участь в програмі проплачена. Він розказує українцям як правильно жити, сподіваючись, що вони забули, що саме він розсварив Тимошенко з Ющенком, розвалив демократичну коаліцію. Продовження тієї гризні і привело до влади Януковича.
Аби було зрозуміло мораль цього «мудрого політика», згадайте, що  вперше він  пройшов у парламент з медведчуківською СДПУо, прокучмівською партією. В 2001 Порошенко був у «тріумвіраті» засновників Партії регіонів. Він розраховував очолити її, але не вийшло. Тому вже наступного року Порошенко перекинувся до «Нашої України», ставши «любим другом» Ющенка. Після того, як йому не дали посаду прем’єра, сааме Порошенко розвалив демократичну коаліцію. Нічого дивного, що сьогодні, коли банда відбирає бізнес у людей і близько непричетних до політики, Порошенко почувається спокійно. Разом з олігархами з Партії регіонів, він входить в тридцятку найбагатших людей України. Це коли більшість українців довели до злиднів. Ясно, що Шустер не міг дозволити, аби такому «боярину» перечив простий народний депутат і колишній скотар Олег Ляшко.

Не секрет, що Порошенко приміряє на себе роль наступника Януковича. «Шоколадний олігарх» вже не приховує своїх президентських амбіцій. Дійшло до того, що навіть свій палац в селі Козин цей олігарх оформив в стилі Білого дому президента США. Те, що Порошенко вже постійна  «зірка» політичного шоу свідчить, що він не лише платить автору і ведучому, але що і Банкова дала добро на його піар.

Мені прикро за «журналістську діяльність» Шустера. Я сам був опозиційним журналістом і знаю ціну і важливість правди та свободи слова. Тому неприємно спостерігати за тим, як громадянин іншої держави на національному українському каналі за рахунок коштів платників податків обслуговує злочинну владу та олігархів.
 

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Шустер,Порошенко,Ляшко,Шустер Live,Радикальна партія,Олег Ляшко,Банкова,Петро Порошенко,Савік Шустер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.