Штаб-квартиру Ради Європи доцільно перенести до Києва

13 лютого 2012, 12:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1595
Штаб-квартиру Ради Європи доцільно перенести до Києва

Цілком і повністю підтримую пропозицію відомого американського стратега Збігнєва Бжезинського про перенесення штаб-квартири Ради Європи з французького Страсбургу до українського Києва

Це відповідає геополітичним тенденціям розвитку процесів в Європі. Центр політичного тяжіння поступово переноситься з регіону Західної Європи до Східної і Центральної, що робитиме Київ важливою столицею основних політичних та військово-безпекових процесів.

Зрозуміло, що наступна після Балкан хвиля розширення Європейського Союзу буде «українською». У цю хвилю мають потрапити принаймні дві сусідніх з Україною держави – Білорусь та Молдова.

У разі, якщо такий сценарій буде реалізовано, Європейський Союз не лише зміцнить свої геополітичні, фінансові, енергетичні та військово-безпекові позиції у світі, але й його розвиток стане більш динамічним та стабільним. У цьому зв’язку Радикальна партія у своїх зовнішньополітичних орієнтирах сповідуватиме принцип необхідності розширення Європейського Союзу за рахунок держав Центрально-Східної Європи.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,Рада Європи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.