Заступник губернатора відхрестилась від Партії регіонів

14 лютого 2012, 09:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1815

Балотуватись від Партії Регіонів – гарантована поразка!

Цю аксіому вже зараз зрозуміли більшість представників влади, які планують пролізти в Верховну Раду в 2012 році. Тренуються вони на довиборах у місцеві ради. Так, заступник губернатора Вінницької області бере участь у виборах до обласної ради в 19 окрузі Липовецького району. На агітаційній продукції «кандидата від влади» немає жодної згадки про приналежність до Партії Регіонів, від якої її помпезно висунули на обласній конференції.


                          Вікторина - знайдіть тут згадку про Партію регіонів

Щоб зрозуміти, чого вони це роблять, треба приїхати в будь який район, село Вінницької області та послухати, що люди говорять про нинішній режим.

Мені цікаво, чи знає Адміністрація Президента, що кандидати від влади соромляться своєї партійної приналежності? Чи АП таким чином оберігає чиновників, щоб люди на базарах та в селах не влаштували над ними самосуд?

Запам’ятайте мої слова – вони ще тричі зречуться партійної «віри» до ранку 28 жовтня 2012 року.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної Партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Адміністрація Президента,ВИБОРИ 2012,Спірідонова,19 округ Липовецького району
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.