Чому я не віддав фермерам вила? (ФОТО)

15 лютого 2012, 08:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1233
Чому я не віддав фермерам вила? (ФОТО)

Село - серце України

Про проблеми українського села та шляхи їх вирішення  ми говорили  на ХХІІ З’їзді Асоціації фермерів та приватних землевласників в Українському домі у Києві. Виступаючи, я закликав фермерів не лише працювати, бо це вони і так добре роблять, але і активніше впливати, тиснути  на владу, політика якої сьогодні спрямована на знищення українського села.

Всю історію Україна годувала Європу, Радянський Союз, ми зажди були житницею.  Проте нинішня бездарна влада довела до того, що сьогодні  ми мусимо їсти єгипетську картоплю, китайську гречку для свиней, аргентинські яблука. Коли весь світ підтримує дотаціями своїх сільгоспвиробників, наш уряд  робить все, аби задушити селянина, знищити село і відібрати  землю. Фермери мають активніше, радикальніше впливати на владу, аби захистити свою роботу та землю.

Чого вартий лише злочинний закон «Про ринок землі». Замість того, аби впровадити цивілізовані правила оренди, які б дозволили власникам паїв отримувати достойні гроші, а фермерам ефективно працювати на землі, влада придумала механізм, як вкрасти у селян наділи і перетворити їх на рабів на плантаціях олігархів чи закордонних власників. Ці злочинні наміри ми зупинимо, а автори закону будуть притягнуті до відповідальності за злочин проти власного народу.

Замість обтяжувати митами, держава мусить впровадити серйозні механізми підтримки і захисту вітчизняного сільгоспвиробника. Мова про дотації, зниження податків, доступне на вигідних умовах кредитування, і про захист внутрішнього ринку. Бо сьогодні, через політичні розборки бездарної влади, наш якісний сир не пускають до Росії, зате сюди без проблем звозять «продовольчий непотріб» звідусіль.  Через такі дії наші селяни, важко працюючи, отримують лише збитки.

Село, як і всю Україну, потрібно відроджувати, піднімати з колін. Радикальна партія знає, як це зробити, фермери знають  це ще краще, якщо діятимемо разом, все у нас вийде!
На з’їзд я прийшов з вилами, які завжди вожу з собою у багажнику. Фермери попросили подарувати їм ці вила. Та я змушений був відмовити, пояснивши, що це символ боротьби з владою.
Боротьба в розпалі. Боротьба триває. І я знаю, що ми переможемо і піднімемо Україну з колін!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії









Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Земля,село,Ляшко,Вила,Радикальна партія,Олег Ляшко,фермери,ХХІІ З’їзді Асоціації фермерів та приватних землев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.