Кандидат від БЮТ – кримінальний ставленик Партії регіонів

18 лютого 2012, 12:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3013
Кандидат від БЮТ – кримінальний ставленик Партії регіонів

«Рабська» схема Рибакова вже працює на довиборах Вінницької облради

Схема, про яку продажна «тушка» нардеп Ігор Рибаков розповів на плівках Забзалюка, вже діє у Вінницькій області на довиборах в облраду. Партія регіонів знаходить «єтіх рабів», яких висувають кандидатами навіть від «опозиції» і на яких працює  адмінресурс, виборчі комісії, прокурори, судді, СБУ тощо. Виборча комісія на довиборах у Вінниччині без жодних проблем зареєструвала кандидатом у депутати екс-мера Немирова Віктора Качура, який нещодавно вийшов з тюрми, був звинувачений у хабарництві, службовій недбалості, побитті офіціантки та інших «геройствах». Його було оголошено в міжнародний розшук. Сприяє цьому немирівському «ландику» влада, а висунув Качура кандидатом в депутати  БЮТ.

Перед громадою Липовецького району на Вінниччині розігрують справжній виборчий фарс. В районі , де зараз проводять довибори до облради, проходить «обкатку» схема, про яку на скандальних плівках Забзалюка розповів  парламентський перебіжчик Ігор Рибаков. Партія регіонів кандидатами від «опозиції» висуває свої ставлеників. Сприяння виборчої комісії, прокуратури, місцевої влади, правоохоронців, судів і так далі, створює для цього кандидата «зелений коридор» у владу.  На Вінниччині стався взагалі нонсенс! Так звана об’єднана опозиція висунула своїм кандидатом особу, що ніколи не мала відношення до опозиційної діяльності. Від БЮТ балотується скандально-кримінальний екс-мер Немирова Віктор Качур, який недавно вийшов з тюрми, був звинувачений у хабарництві, службовому недбальстві, побитті офіціантки  і навіть був оголошений СБУ у міжнародний розшук. Тепер же його не потрібно шукати – передвиборча агітація про славного Качура скрізь і всюди. Адмінресурс спрацював так, що Качура попри його «послужний список» без проблем зареєстрували кандидатом у депутати. Більше того, виборча комісія і навіть Вінницький окружний адміністративний суд відмовили Партії регіонів у вимозі зняти з реєстрації раніше судиму особу. Подумайте, в яких випадках виборча комісія і місцевий суд можуть відмовити провладній партії в наш час? Та тільки тоді, коли влада і замовила таке рішення. Це гра на публіку.

Я одразу зрозумів, що Качур - це технічний кандидат Партії регіонів. Адже з таким списком заслуг, його без проблем реєструють на виборах, в той час, коли з нашого кандидата тільки ще аналіз ДНК не вимагають. Вирішив особисто поспілкуватись з кандидатом від «опозиції». Зателефонував, представився. Запитав  його зразу відверто, навіщо ж Ви балотуєтесь? Знаючи, що рейтинг Філонової найбільший, хіба Ви не розумієте, що Ви своїми діями тільки відтягуєте наші голоси на користь влади? Він  мені каже, розумієте, мені дуже необхідно виграти вибори до Верховної Ради в 2012 році, щоб отримати депутатську недоторканність, а Липовецький район входить в округ з містом Немирів, в якому мій син міський голова. Тому зараз, якщо я навіть програю то засвічусь, потім менше треба буде грошей тратити на Липовець. Питаю, а навіщо ж ваші люди знищують агітаційну продукцію Радикальної Партії, ну регіоналів, я можу зрозуміти, і я, і Радикальна Партія їм, як кістка в горлі, а Ви навіщо? На це питання відповіді я не отримав, хоча і без неї все зрозуміло.  Качур просто висить на гачку у влади. А з тюрми випустили його, бо пообіцяв на них працювати.

Якби Тимошенко затримали при отриманні хабара з міченими купюрами в руках, то її б ,напевно,  вже стратили за рішенням «справедливого» суду. А тут не просто випустили злочинця, «пробачивши» йому усі «дрібнички», а й грубо прокладають дорогу у депутатське крісло. Те, що влада покриває Качура свідчить і той факт, що син кримінального екс-мера «успадкував» його посаду і нині безперешкодно керує містом Немирів. Майже місяць тому він  збив на переході одного з керівників СБУ у Вінницькій області! І що? Нічого працює собі далі, горя не знає, а якщо б його збив скажімо таксист чи водій тролейбусу?

Що чекати людям від таких кандидатів – горе-опозиціонерів? Він же на першій сесії обласної ради здасться «з потрохами» регіоналам,  й далі буде тиснути на кнопки так, як йому скажуть біло - блакитні хазяї. От так і створює влада коаліції та більшість. Низький рейтинг у партії Регіонів? Не проблема - поставимо на вибори наших від «опозиції». Від кого треба? Від БЮТу? Від Фронту Змін? Не проблема, гроші ж є… якщо мало буде, ще  з бюджету візьмемо, подумаєш закриємо «зайві» лікарні, зекономимо на пенсіонерах, чорнобильцях, афганцях. Головне владу зберегти.

Я закликаю всіх патріотів Вінниччини і України підтримати на перевиборах до обласної ради голову Вінницької обласної організації Радикальної партії Анну Філонову, бо тільки молодь може підняти Україну з колін.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,БЮТ,СБУ,тушки,Радикальна партія,Забзалюк,Олег Ляшко,Партія регіонів,Вінницька область,Анна Філонова,Рибаков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.