Як я у суді побив зооманіяків (ФОТО!)

22 лютого 2012, 16:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3565
Як я у суді побив зооманіяків (ФОТО!)

Закликаю міліцію охороняти не мучителів, а їх жертв!

Сьогодні відвідав засідання Святошинського району суду у Києві, де розглядалася справа 19-річного мучителя безпритульних тварин Олексія Ведули. Хлопця, який з відзнакою закінчив медучилище, звинувачують у знущанні над собаками. Він виколював та випалював цуценятам очі, випускав їм кишки, живцем здирав шкіру. Все це  маніяк за допомогою спільника документував на фото та  відео і викладав в мережі Інтернет. За жорстоке поводження з тваринами та виготовлення матеріалів, що пропагують насильство, мучителям тварин загрожує лише до 5 років ув’язнення.

Через побоювання, що захисники тварин та природи, які прийшли до суду, можуть завдати підсудним фізичної шкоди, міліція вирішила обмежити доступ до зали засідання. Туди не впускали ні активістів, ні навіть журналістів. Я  звернувся з поданням про допуск преси на судове засідання.
Міліція повинна не цих виродків  захищати, а якраз від них охороняти суспільство і беззахисних собак. Сьогодні ці садюги катують та ріжуть собак, а завтра так само безжалісно вбиватимуть людей. Раніше вони хизувалися своїми досягненнями, а сьогодні чомусь ховають обличчя.

Я не міг спокійно спостерігати як ці покидьки ховають обличчя, тому зірвав з них капюшони та шапки і  гепнув планшетом по голові. Вся країна має побачити цих маніяків і  покарання для них  має  бути максимально жорстким, аби більше ні у кого не виникло бажання знущатися над беззахисними тваринами. Я дуже люблю собак, зараз у мене проживає троє, одна з яких «дворняжка» на ім’я Шахтарик, яку підібрав з вулиці.

Радикальна партія оголошує війну жорстокому поводженню з тваринами. Так само як рівень культури і людяності суспільства визначається ставленням до людей похилого віку, інвалідів, так само про людяність свідчить і ставлення до тварин. Їм потрібна наша турбота. Всі ми з дитинства знаємо, що собаки – кращі друзі і захисники людей. Але в даному випадку ми мусимо бути їх захисниками від таких виродків.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,живодери,засідання Святошинського району,Олексій Ведула
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.