З Днем народження, Київщино!

24 лютого 2012, 20:51
Власник сторінки
политик
0
2403

цими вихідними Київщині 80... З ювілеєм!


Дорогі жителі Київщини!
Від усієї душі вітаю вас із 80-річчям нашого краю.
27 лютого 1932 року була заснована одна з провідних областей України – Київська область. Київщина сьогодення – це політичний, культурний, діловий та науковий центр нашої країни.  
Київщина – це моя Батьківщина. Наш край – це гостинні люди, мальовничі міста і села з багатовіковою історією, насичені духом патріотизму й любові до Батьківщини. 
80 років у житті людини – це вік зрілості, мудрості й передачі досвіду наступним поколінням. 80-річчя в історії регіону – це період становлення пріоритетів, велика сила та потужний потенціал на перспективу.
Усе, чим сьогодні багата Київщина, чим знана в усьому світі, стало можливим завдяки вашій невтомній праці. 
Ми пишаємося такими видатними українцями, як художниці Марія Приймаченко та Катерина Білокур, письменниця Ліна Костенко, автор Гімну України Павло Чубинський, та багатьма іншими достойниками, що прославляли й прославляють велич нашого краю.   
У цей святковий день бажаю всім жителям Київщини здоров’я і щастя. Нехай результати нашої натхненної праці зміцнюють авторитет краю та нашої держави. Як голова Київської обласної організації «Батьківщина» я докладу всіх зусиль задля процвітання нашого краю, задля вашого добробуту та благополуччя.

З повагою, народний депутат України,
голова Київської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» 
Костянтин БОНДАРЄВ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.