ВСТАВАЙ! Покажи Януковичу червону картку!

26 лютого 2012, 19:23
Власник сторінки
Голова Батьківщини Молодої
0
2810
ВСТАВАЙ! Покажи Януковичу червону картку!

27 лютого в Києві, з 11:00 до 12:00, під Адміністрацією Президента молоді люди підведуть підсумки 2-річного правління Президента України Віктора Януковича та його команди

У формі спеціально-підготовленого дійства, молоді активісти планують спільно виставити команді Януковича червоні картки та пояснити за що він її отримує!

Зокрема, будуть названі конкретні обіцянки дані молоді, від яких Янукович відступився у своїй діяльності та сконцентрувався на зовсім інших завданнях. В результаті Янукович повністю втратив довіру молоді, зрадивши її протягом 2-х річного терміну перебування при владі.

Акцію ініціювали молоді активісти партій «Батьківщина», «Фронт Змін», «Свобода» та «Народний Рух України», а також її підтримали інші молодіжні середовища.

Кожний, хто приєднається до акції, матиме змогу також виставити свою червону картку Януковичу та вказати причину, за що він її дає Президенту !

Дана акція стане стартом національної молодіжної кампанії «ВСТАВАЙ!» із головним завданням виведення з української політики Януковича та його команди!

ВСТАВАЙ!

ВИВОДИМО ЇХ З ГРИ!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.