Ми написали лист-підтримку Тимошенко... Сьогодні їй особливо важко...

27 лютого 2012, 11:24
Власник сторінки
политик
0
2185
Ми написали лист-підтримку Тимошенко... Сьогодні їй особливо важко...

25 лютого делегати звітно-виборної конференції одноголосним рішенням підтримали мою кандидатуру на голову Київської обласної "Батьківщини". Ми написали лист до Тимошенко...

Шановна Юліє Володимирівно, незламна наша Юля!!

Сьогодні ця злочинна, антинародна та антиукраїнська влада, використовуючи всю потужність свого репресивного апарату, за незаконними і абсолютно сфальшованими кримінальними справами, кинула Вас за грати. І тому у нас, Ваших одно партійців і простих громадян України, залишився єдиний спосіб спілкування з Вами - це листування. Якщо цей режим, ув’язнюючи Вас, ставив перед собою задачу ізолювати Вас від суспільства, то вони прорахувалися. Бо ніякі грати, засови і кордони з охоронців не можуть знищити силу Вашої думки, силу Вашого духу і силу Вашого слова.

Починаючи з 24 червня, ми щодня були коло приміщення Печерського суду, де на очах не тільки української але й світової спільноти відбувався ганебний процес остаточного знищення правосуддя, справедливості і демократії. Це був не суд, а повністю з режисоване владою судилище. Судилище над головним політичним опонентом цього режиму, над  справжнім і єдиним лідером опозиції. Бо весь Ваш політичний шлях – це шлях послідовної і системної боротьби з кримінально-олігархічними кланами, які захопили владу в Україні. Ви єдиний політик в Україні, який ніколи не схилиться перед ними, який не піде ні на які домовленості з ними, бо не можна домовлятися з окупантами і бандитами.

Вони панічно бояться Вас, бо Ви і політична сила, яку Ви очолюєте - це реальна загроза їх солодкому, ситому і спокійному існуванню, основаному виключно на грабуванні України та українського народу. Тому, починаючи з 2000 року, вони й намагаються, знищити Вас як політика, як особистість оббріхуючи Вас, обливаючи брудом, фабрикуючи кримінальні справи, які, правда, потім розвалюються в судах.

 У кожної свідомої і розумної людини, яка не сприймає провладну «геббельсівську» пропаганду, що лунає майже з усіх телевізійних каналів, виникає два простих і логічних питання: «За що ж переслідують і судять лідера опозиції, колишнього прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко?» і головне: «Хто судить?».

Ми бачимо, як влада, намагалася зосередити всю увагу українського та світового суспільства виключно на факті підписання газових угод між «Нафтогазом» та «Газпромом» в січні 2009 року, стверджуючи, що ці угоди є начебто невигідними для України і що Юлія Тимошенко як Прем’єр Міністра України, надаючи Міністру палива та енергетики України свої власні директиви, начебто, перевищила повноваження.   Хоча навіть ці твердження влади були повністю спростовані показами експертів і фахівців під час судового засідання.

При цьому, як влада так і повністю підконтрольний їй суд абсолютно проігнорували головне, а саме які події передували підписанню саме таких угод, хто зірвав в грудні 2008 року підписання вже готової і  вигідної для України угоди, хто відкликав 31 грудня 2008 року нашу делегацію з Москви, тим самим  спровокувавши розв’язання «газової війни» між Україною та Росією, хто з політиків України справді повинен нести відповідальність за те, що наша держава в січні 2009 року опинилася на грані існування.  Відповіді на ці питання очевидні.

Саме Віктор Ющенко разом з такими представниками кримінальної структури «РосУкрЕнерго» як Бойко, Фірташ, Льовочкін та ін.. зробили все можливе і навіть неможливе, щоб зірвати переговори між Україною та Росією. І вони це зробили з єдиною метою – зберегти на газовому ринку України осередок корупції і джерело збагачення для багатьох чиновників України – структуру «РосУкрЕнерго». В той момент, коли вони здійснювали цей злочин, вони не думали про долю економіки України, про долю кожного українця, про майбутнє нашої Держави. Вони думали лише про одне – як зберегти свої статки, як зберегти для себе механізми і схеми подальшого грабування України заради свого особистого збагачення. Їх не цікавило, що в любий момент газотранспортна система України, працюючи в невластивому для неї реверсному режимі, могла вийти зі строю. А тоді наступив би повний колапс української економіки, десятки тисяч підприємств припинили би своє існування, а вся Україна в люті морози перетворилась би в один величезний Алчевськ. За таким сценарієм Україна як держава припинила би своє існування.

І в цей страшний момент для нашої Держави, для кожного простого українця, лише один політик, а саме Ви, Юлія Володимирівна, взяли на себе всю відповідальність у розв’язанні газової кризи. Саме Ви зуміли, в неймовірно важких і невигідних для України умовах, знайти компроміс з вищим керівництвом Росії, результатом якого стало підписання типової угоди про постачання газу с значною знижкою на 2009 рік, згідно з якою ціна газу для України в той період була однією з найнижчих в Європі.  Тим самим Ви врятували не лише економіку Україну але й Європу.  

То хіба всі ці дії Ющенка і представників нинішньої влади не є зрадою інтересів Держави України і інтересів Народу України?

Тобто виходить, що Вас Юліє Володимирівна судять за те, що Ви в 2009 році фактично врятували Україну.

А судять Вас ті, хто переслідуючи власні корисні інтереси, кинув Україну в прірву газової війни з Росією, поставивши тим самим нашу Державу на межу існування.

І зараз, замість того щоб сидіти на лаві підсудних за пограбування нашої Держави, за зраду інтересів України та інтересів Народу України, ці особи панують в нашій Державі, сприймаючи Україну виключно як джерело власного збагачення.

Юліє Володимирівна, ми стверджуємо, що народ України вже нарешті зрозумів і на власному житті переконався, що до влади в Україні прийшли професійні клептомани, шахраї, аферисти і злодії.

Мафія керує Україною!

Президент Янукович «кришує» бандитів, гарантує їм вседозволеність і безвідповідальність. Конституція України не діє, права і свободи Людини щосекунди порушуються, незважаючи на те, що за ст.3 Конституції України Людина, її життя і здоров’я, честь  і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Суди в Україні замовні і корумповані. Скільки безневинних громадян перебувають за ґратами завдяки нашому «правосуддю», яке керується не принципом верховенства права, а принципом тоталітарного режиму.

Ми – народ України, нам за Конституцією України належить влада. Та сьогодні ми – потерпілі від свавілля нинішньої антинародної влади, яка  нас  тримає  за  «бидло».

Ми ніде у своїй державі не можемо добитися жодної правди, ніякі юридичні аргументи не діють. Національне законодавство судами та іншими владними структурами не виконується, Конвенція про захист прав і основоположних свобод ігнорується. Всюди нам чиняться перешкоди у захисті наших законних прав та інтересів.

Юлія Володимирівно, сьогодні ця злочинна влада, яка представляє інтереси виключно олігархів та криміналу, на фоні подальшого згортання Свободи слова, розгорнула проти Вас шалену інформаційну війну. Вони як скаженіла зграя шакалів, захлинаючись власною отрутою, вигадують все нові і нові абсолютно безглузді справи, реанімують справи п’ятнадцяти річної давнини, які були закриті рішеннями судів. Це вже патологія. Таке враження, що всі силові структури України на фоні росту злочинності і розквіту корупції, виконують лише одне завдання Януковича – знищити Вас.

Але не дивлячись на це більшість громадян України вже переконалися, що саме Ви були найкращим Прем’єр Міністром України. Бо все пізнається в порівнянні.

Ви навіть в самий пік безпрецедентної світової кризи вчасно і в повному обсязі виплачували пенсії та заробітні плати, на жодну копійку Ви не підвищили тарифи, знаходили кошти на підтримку шахтарів, вчителів, лікарів і соціально-незахищених верств населення. Ви в розквіт світової фінансово-економічної кризи втримали нашу країну буквально на своїх тендітних руках. При цьому Ви вимушені були працювати в повній ізоляції з боку Президента, Верховної Ради та більшої частини виконавчої влади.

Юлія Володимирівно, ми пишаємося Вами. Ми безмежно Вам вдячні за те, що завжди для Вас, ми прості люди з усіма нашими бідами та проблемами, були на першому місці. Ми переконані, що Ви б ніколи не вчинили так як робить нинішня антинародна влада, яка переклала на плечі простих людей весь тягар економічних реформ, пропонуючи нам затягнути паски. В той час коли ми прості люди з кожним днем стаємо все біднішими, окремі представники влади та найближче особисте оточення Януковича збільшує свої статки в десятки разів.

Юліє Володимирівно, ми розуміємо як Вам тяжко. Але Ви знайте, що ми з Вами. Ми будемо продовжувати боротьбу, не дивлячись на той шалений тиск і переслідування, які вчиняються владою на місцях по відношенню до рядових членів партії ВО «Батьківщина». Ми вважаємо, що одним з  основних наших завдань є збереження і розбудова партійної структури, формування громадянського суспільства, поширення нашої ідеології «солідаризму», донесення правдивої і об’єктивної інформації до громадян України. Ми повинні прорвати цю інформаційну блокаду, яку встановила влада для опозиції. І головне - ми повинні об’єднати навколо нашої політичної сили всіх небайдужих і готових до боротьби українців, а також ми зобов’язані розбудити тих, хто ще «спить». Треба йти до людей і робити все щоб воскресити їх віру в нас і власні сили.

Ганьба всім цим «ющенкам», «противсіхам»  і «тушкам»!

Слава Україні! Слава героям України! Слава Вам, Юліє Володимирівна!

 

Юліє Володимирівна, тримайтеся! Хай Господь береже Вас і надає Вам сил і здоров’я.

 

 

З повагою,

делегати XVII звітно-виборної конференції Київської обласної партійної організації

ВО «Батьківщина»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.